بیلی کاتن یک «لمس عصر جدید» به رستوران بریجز در منهتن اضافه می کند
انتشار: دی 01، 1403
بروزرسانی: 26 خرداد 1404

بیلی کاتن یک «لمس عصر جدید» به رستوران بریجز در منهتن اضافه می کند


بیلی کاتن، طراح نیویورکی، ارجاعات هنر دکو، آینده نگرانه و وحشیانه را در این رستوران منهتن پایین ترکیب کرد.

کاتن برای اولین فضای داخلی رستوران در دو دهه فعالیت حرفه ای خود، بریج را به عنوان ادای احترام به اغذیه فروشی های شلوغ پاریس طراحی کرد و در عین حال تعداد زیادی «شخصیت نیویورکی» را در آن گنجاند.

نیمکت های چوب گیلاس و چرم مشکی در رستوران
ضیافت های چوبی گیلاس با کوسن های چرمی مشکی، اتاق غذاخوری اصلی در بریجز را احاطه کرده است

تیم رستوران می گوید: «این فضا تاریخ هنر دکو را با پیچ و تاب های آینده نگر خلاقانه تر ترکیب می کند، و فضایی با تمام جذابیت های قدیمی بسیاری از رستوران های کلاسیک پاریس و نیویورک ایجاد می کند – اما با یک پیچ و تاب کاملاً به یاد ماندنی عصر جدید».

این رستوران فرانسوی-باسکی که به دلیل موقعیت مکانی اش در محله چینی ها، بین ورودی پل های بروکلین و منهتن، به سرآشپز سام لارنس و اپراتور نیکلاس موشل، تحت مدیریت خلاقانه جوزفین استوارت، تعلق دارد.

رستوران با رومیزی سفید و پارتیشن های بلوک شیشه ای
چوب گرم گیلاس در مقابل سفره های سفید خودنمایی می کند

پارتیشن های بلوک شیشه ای اطراف دهلیز ورودی تحت تأثیر هندسه پروژه بروتالیست همسایه Chatham Towers توسط معمار ژاپنی-آمریکایی جورج شیماموتو قرار گرفته است.

شکافی در بلوک های شفاف به میله ای منتهی می شود که تقریباً به طور کامل از چوب گیلاس تشکیل شده است و دارای جزئیات لبه های منحنی است.

ناحیه میله ای بین دو پارتیشن بلوک شیشه ای
پارتیشن های بلوک شیشه ای به برج های Brutalist Chatham در نزدیکی اشاره دارند

در مقابل، دو کابین ساخته شده از همان گونه چوب و روی آن بالشتک های چرمی مشکی روی دیوار بتنی بافت قرار گرفته اند.

یکی دیگر از پارتیشن های بلوک شیشه ای، ورودی اتاق غذاخوری اصلی 50 نفره را نشان می دهد، جایی که روکش های چرمی مشکی روی ضیافت هایی که در امتداد دیوارها اجرا می شوند، تکرار می شود. در اینجا، کاغذ دیواری با بافت مینیمال از Gracie Studios، بتن بافت نما را بازتاب می دهد.

کف های بتنی صیقلی در سرتاسر فضا با کاشی های قرمز روشن منبت کاری شده اند که با رنگ های گرم چوبی که در برابر سفره های سفید ظاهر می شوند، منبت کاری شده اند.

بریج همچنین شامل یک اتاق ناهار خوری خصوصی با ظرفیت 10 تا 14 مهمان و 12 صندلی اضافی در قسمت بار است.

نوار چوبی با جزئیات آرت دکو
نوار چوبی دارای جزئیات آرت دکو است

رستوران 2300 فوت مربعی (214 متر مربع) با وسایل کرومی روشن شده است که برخی از آنها قدیمی و برخی دیگر متعلق به استودیوی محلی Blue Green Works هستند.

به گفته این تیم، اینها "در مقابل طرح کلی طراحی فضا بازی می کنند تا یک تجربه غذاخوری را ایجاد کنند که هم منحصر به فرد و هم منسجم است".

دیوارکوب های کرومی یک جفت صندلی نیمکتی را روشن می کنند
وسایل تکمیل شده کروم شامل دیوارکوب هایی از استودیوی محلی Blue Green Works است که غرفه های بار را روشن می کند.

دیگر تازه واردان به صحنه ناهار خوری نیویورک عبارتند از San Sabino در West Village و Cecchis در چلسی.

اخیراً فهرستی از 9 رستوران پیشرفته در شهر منتشر کرده ایم که شامل Cucina Alba تحت تأثیر ایتالیایی، رستوران کره ای Oiji Mi و متخصص مرغ سوخاری Coqodaq می شود.

عکاسی توسط آدریانا گلاویانو.



منبع: https://www.dezeen.com/2024/12/21/billy-cotton-bridges-restaurant-manhattan/