
بروزرسانی: 24 خرداد 1404
کاسه ذرت - یک ، زیبا
ذرت است! این دستور پخت ساده کاسرول ذرت یک غذای اصلی برای هر شام شکرگزاری یا کریسمس است. همچنین یک غذای جانبی عالی برای چیلی است، غذای راحتی زمستانی نهایی!
همانطور که از عنوان پیداست، تهیه آن فوق العاده آسان است، به زمان آماده سازی بسیار کمی نیاز دارد، و راه های زیادی برای سفارشی ، این دستور ساده با مواد دیگر یا طعم های اضافی وجود دارد که ممکن است خانواده شما دوست داشته باشند.
کاسرول ذرت دارای بافت پودینگ نان شور یا نان قاشقی است زیرا با مخلوط مافین ذرت جیفی، ذرت خامه ای و فقط چند ماده دیگر درست می شود.
غذای آخر اسفنجی، آرامش بخش و خوشمزه است. من این دستور غذای کاسه ذرت جیفی را پسرعموی یا جایگزینی برای چاشنی می دانم. اگر چه اگر دلت بخواهد قطعا باید به هر دو خدمت کنی.
مرتبط: سپس کاسرول بروکلی، کاسه لوبیا سبز یا پوره سیب زمینی آرام پز را امتحان کنید.


مواد تشکیل دهنده قابلمه ذرت:
- کنسرو ذرت شیرین (ذرت سبوس دار)
- ذرت خامه ای (بدون نمک اضافه شده)
- یک جعبه مخلوط مافین ذرت جیفی
- خامه ترش (یا ماست یونانی)
- کره (بدون نمک)
- پنیر چدار
- پیاز سبز یا پیازچه


طرز تهیه کاسه ذرت:
کاسرول ذرت به آسانی پای است. 🙂 کافیست بیشتر مواد را در یک ظرف قابلمه با هم ترکیب کنید، بپزید، سپس روی آن پنیر بزنید (و بپزید) تا طلایی و ذوب شوند. اساساً همین است! برای ارائه روستایی تر، می توانید همه چیز را در یک تابه بزرگ چدنی مخلوط کرده و بپزید.
اگر فر شما شلوغ است، زیرا در حال آماده ، چیزهای دیگر برای یک غذای بزرگ هستید، می توانید آن را در یک آرام پز بزرگ نیز آماده کنید. به سادگی به مدت 2 1/2 ساعت روی حرارت کم یا 4 ساعت با حرارت کم بپزید.


نکات ساخت:
- من ترجیح می دهم از ذرت کنسرو شده و کره بدون نمک "بدون نمک اضافه شده" استفاده کنم تا بتوانم مقدار نمکی که به این غذا اضافه می کنم را کنترل کنم. اگر از آن ها استفاده نمی کنید، مطمئن شوید که قبل از پختن، نمک اضافه نکنید (همانطور که در کارت دستور غذا آمده است). شما همیشه می توانید قبل از غذا مقدار بیشتری اضافه کنید، اما زمانی که یک ظرف بیش از حد شور شد، بازگشت به آن دشوار است.
- در صورت تمایل می توانید خامه ترش یا ماست یونانی را جایگزین کنید.
- این کاسرول ذرت با یا بدون پنیر روی آن خوشمزه است. اختیاری است! من آن را با پنیر دوست دارم، اما اگر کاسرول ذرت می خواهید که بیشتر شبیه چاشنی کرکی باشد، پنیر را حذف کنید.
- سایر موادی که می توانید اضافه کنید: تکه های بیکن پخته شده، سیر، گیاهان دیگر مانند رزماری یا آویشن، فلفل سیاه، یا حتی چیزهایی مانند چیپس سیب زمینی له شده.
- می توانید باقیمانده غذاها را پوشانده شده با فویل یا در ظرف دربسته در یخچال به مدت حداقل 3 روز نگهداری کنید. دوباره در مایکروویو گرم کنید.


پیشنهادات ارائه:
کاسرول ذرت یک غذای جانبی عالی برای شکرگزاری درست می کند، مانند:
سوالات متداول
سوالات متداول
آیا می توانم کاسه ذرت را از قبل درست کنم؟
بله به سادگی دستورالعمل های دستور پخت را دنبال کنید تا پخته شود. سپس می توانید ظرف را در یخچال قرار دهید تا پخته شود و 5-8 دقیقه آخر پخت روی آن پنیر بپوشانید.
آیا می توانم کاسرول ذرت را در آرام پز درست کنم؟
بله به جای پختن این دستور، می توانید آن را در یک آرام پز بزرگ به مدت 2 1/2 ساعت با حرارت زیاد یا 4 ساعت در زمان کم بپزید. در 15-20 دقیقه آخر پنیر را بپوشانید تا روی آن ذوب شود.
آیا باقیمانده کاسرول ذرت باید در یخچال نگهداری شود؟
بله باقیمانده ها بهتر است پوشانده شوند و در یخچال نگهداری شوند. بسته به نیاز خود می توانید آن را در فر یا مایکروویو گرم کنید.
آیا می توانم ظرف ذرت را فریز کنم؟
در حالی که من مطمئن هستم که می توانید، من لزوماً توصیه نمی کنم این کار را آنقدر از قبل انجام دهید که مجبور شوید آن را فریز کنید. خیلی سریع جمع می شود و در صورت نیاز به یک گزینه آماده سازی، می توان آن را یک روز قبل درست کرد (و در یخچال نگهداری کرد).


PS به دنبال ایده های دیگری هستید؟ 25+ غذای جانبی آسان شکرگزاری را بررسی کنید!
راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!


راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 بهترین دستور العمل ما در تمام دوران!

دستور غذا را دریافت کنید
یک غذای جانبی خوشمزه شبیه پودینگ نان
منبع: https://abeautifulmess.com/easy-corn-casserole/