
بروزرسانی: 24 خرداد 1404
Wassail Recipe - A Beautiful Mess
Wassail یک نوشیدنی سنتی گرم و آرامش بخش در پاییز و در طول تعطیلات است. نت های شیرین و تند آن از سیب و پرتقال تازه مخلوط شده با ادویه هایی مانند میخک و دارچین شما را از درون گرم می کند و می توانید بسته به نیاز خود رایحه خود را نوش جان کنید یا برای بچه ها دوست داشته باشید.
این دستور غذای واسیل داغ نوشیدنی مناسبی برای سرو در مهمانی های تعطیلات یا ریختن در لیوان ها قبل از سرودخوانی، نورافشانی درختان یا هر فعالیت تعطیلات در فضای باز است. تهیه آن آسان است و می توانید مقادیر بیشتری را برای سرویس دهی به جمعیت تهیه کنید. ویدیوی ما را در زیر تماشا کنید تا ببینید چقدر آسان است!
مرتبط: Glühwein (شراب مولد آلمانی)، ایده هات چاکلت، شکلات داغ نوتلا، طرز تهیه شراب مولد، تادی داغ کلاسیک، تادی داغ سیب دارچینی، تادی داغ کرن بری تند


«اینجا داریم به هم حمله می کنیم
در میان برگ های خیلی سبز؛
اینجا با یک عصای جادویی می آییم
خیلی خوبه که ببینم
Wassail چیست؟
Wassail نسخه پیچیده تر و لایه ای از سیب است زیرا مرکبات و ادویه های دیگر را اضافه می کند و اغلب با یک لیوان الکل نیز همراه می شود. واسیل سنتی، سیب داغی بود که با ادویه، الکل قوی، سیب و کنیاک درست می شد. آن را به آرامی روی اجاق می پزند تا طعم آن آزاد شود و گرم سرو می شود تا از داخل به بیرون گرم شود.
تاریخچه Wassail چیست؟
کلمه "wassail" از عبارت قدیمی آنگلوساکسون "waes hael" گرفته شده است که به معنای "سلامتی خوب" است. این سیب ادویه دار معمولاً با رام یا شری تیره پوشانده می شد و حاوی میوه هایی مانند سیب و پرتقال پخته شده بود که با میخک شناور در آب سیب پوشیده شده بود. تخم مرغ های پخته شده به مخلوط اضافه شده و یک تکه نان تست روی آن قرار داده شده است.
سنت ساخت Wassail به قرون وسطی انگلیسی برای اطمینان از برداشت خوب سیب در شب دوازدهم (17 ژانویه) برمی گردد. روستاییان در حالی که دور بزرگ ترین درخت سیب می چرخند، صیل را برای نوشیدن می آوردند و در باغ ها آواز می خواندند تا ارواح شیطانی را که ممکن است به محصول آسیب برساند، دفع کنند. با شروع گسترش مسیحیت در منطقه، این نوشیدنی به تعطیلات کریسمس منتقل شد، جایی که از آن زمان تاکنون باقی مانده است و با سرودهای کریسمس مرتبط شد که آن را در حالی که خانه به خانه می نوشیدند می نوشیدند.


بهترین الکل برای Wassail چیست؟
اگرچه الکلی که می خواهید اضافه کنید بستگی به ذائقه شخصی شما دارد، اما محبوب ترین انتخاب ها براندی، رام، ویسکی یا بوربون است.
چرا شما Wassail را دوست خواهید داشت:
نوستالژیک: نوشیدن این نوشیدنی کلاسیک شما را به شیوه ای که مردم قرن ها این تعطیلات را جشن می گرفتند متصل می کند تا بتوانید در این آیین افسانه ای شرکت کنید.
رایحه: هیچ شمع کریسمس نمی تواند با دسته جدیدی از Wassail که روی اجاق گاز شما گرم شده است مقایسه شود: بوی شگفت انگیزی دارد!!
برای راضی نگه داشتن همه: از آنجایی که می توانید آن را با الکل یا بدون الکل سرو کنید، نیازی نیست برای سنین مختلف نوشیدنی جداگانه برای مهمانی درست کنید... فقط برای کسانی که می خواهند یک شات اضافه کنید!


مواد لازم برای Wassail:
سیب سیب: این نوشیدنی عمدتاً حاوی سیب به عنوان پایه است، بنابراین اگر از طرفداران سیب سیب هستید، به احتمال زیاد این نوشیدنی را نیز دوست خواهید داشت! برخی از دستور العمل های واسیل از شما می خواهند که سیب کامل یا برش های سیب را به قابلمه اضافه کنید در حالی که در حال جوشیدن است، بنابراین با خیال راحت آن ها را نیز اضافه کنید.
پرتقال و آب پرتقال: آب مقداری نت های مرکبات شیرین به واسیل اضافه می کند و نصف و تکه های کامل پرتقال روغن های موجود در پوست تیره را بیرون می آورد و چیزی به شما می دهد تا کل میخک خود را روی آن بچسبانید.
آبلیمو: مقدار کمی آب لیمو نت تلخی به آن می بخشد و کمی لطافت به آن می بخشد.
ادویه جات ترشی جات: ادویه های کامل مانند چوب دارچین، میخک و بادیان ستاره ای طعم و بوی شگفت انگیز این نوشیدنی را ایجاد می کنند و افزودن جوز هندی آسیاب شده و زنجبیل سطح طعم عمیق تری را به آن اضافه می کند. اگر یک ادویه را از دست دادید، راحت آن را کنار بگذارید یا اگر یک ادویه کامل در دسترس ندارید، یک گزینه زمینی درست کنید.
شکر: اگرچه می توانید از شکر معمولی استفاده کنید، شکر قهوه ای کمی شیرینی کاراملی به آن اضافه می کند.
الکل قوی (اختیاری): برای مهمانان بزرگسال خود، می توانید یک لیوان کنیاک، رم، ویسکی یا بوربن را به Wassail خود اضافه کنید تا از درون به شما گرم شود.
سوالات متداول
آیا باید از سیب یا آب سیب برای Wassail استفاده کنم؟
در حالی که می توانید از هر کدام برای Wassail استفاده کنید، آب سیب ممکن است انتخاب بهتری برای کسانی باشد که Wassail خود را در سمت «ساده تر» می پسندند، زیرا مانند سیب معمولاً حاوی ادویه های اضافی نیست. همچنین می توانید ادویه هایی را که قبلاً به شربت سیب اضافه کرده اید بررسی کنید و اگر نمی خواهید مخلوطتان خیلی تند شود، آن ادویه خاص را کم کنید.
طرز تهیه واسائیل:








نحوه درست ، واسایل
مواد را اضافه کنید: تمام مواد خود را (به جز الکل در صورت استفاده) در یک قابلمه بزرگ با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. می توانید کل میخک هایتان را به نیمه های نارنجی تان بچسبانید یا بگذارید در شیشه شناور شوند.
بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد: واسیل خود را روی حرارت ملایم بجوشانید و بگذارید 30 تا 45 دقیقه به آرامی بپزد.
خدمت کنید: ادویه ها و میوه های شناور را از نوشیدنی خود خارج کرده و در فنجان های ضد حرارت بریزید (می توانید آنها را از یک صافی مشبک بریزید). در صورت تمایل یک لیوان الکل به نوشیدنی اضافه کنید!
سوالات متداول
آیا می توانم باقیمانده Wassail را ذخیره کنم؟
بله، شما می توانید باقیمانده سفال را در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و روز بعد دوباره آن را تا دمای غذا گرم کنید.


نکته: همچنین می توانید تمام ادویه هایتان را در یک کیسه پارچه ای کوچک بریزید و آن را با ریسمان نانوایی ببندید تا بعد از آماده شدن برای سرو بتوانید آنها را جمع کنید.




نکاتی برای تهیه وسائل:
- سعی کنید مقداری از سیب را با ماءالشعیر تیره به عنوان یک گزینه پرمصرف یا آب زغال اخته برای تغییری مناسب برای بچه ها جایگزین کنید.
- با یک قاشق خامه فرم گرفته در بالا سرو کنید!
- تزیین نوشیدنی همچنین می تواند آن را به یک اثر هنری تبدیل کند و هنگام نوشیدن یک نت تند به آن اضافه کند، بنابراین ادویه های بزرگتر مانند چوب دارچین یا بادیان ستاره ای و میوه های شناور مانند نیم برش پرتقال، سیب یا کرن بری کامل را در نظر بگیرید.
- هرچه ادویه ها بیشتر در Wassail بمانند، قوی تر می شوند، بنابراین اگر نمی خواهید طعم آن قوی تر و قوی تر شود، اما می خواهید آن را روی اجاق گاز گرم نگه دارید، پس از زمان پخت اولیه آنها را بردارید.
آیا می توانید Wassail را در آرام پز درست کنید؟
بله! تهیه Wassail در اجاق آهسته به عنوان یک گزینه آماده سازی بسیار آسان است. به سادگی تمام مواد خود را (به جز الکل سفت در صورت استفاده) به آرام پز اضافه کنید، خوب هم بزنید و بگذارید 2.5 ساعت روی حرارت زیاد یا 4 ساعت روی حرارت کم بماند. سپس اگر هنوز آماده سرو نیستید آن را روی محیط گرم بگذارید (اگر نمی خواهید طعم ادویه قوی تر شود، ادویه ها را بردارید) و اگر دوست داشتید هنگام سرو یک شات عرقیات اضافه کنید.
آیا می توانید Wassail را از قبل آماده کنید؟
می توانید کاملاً یک یا دو روز قبل از مهمانی خود Wassail را درست کنید. دستورالعمل های آماده سازی Wassail را دنبال کنید (الکل سخت را در صورت استفاده از آن حذف کنید) و اجازه دهید Wassail تا دمای اتاق خنک شود. میوه یا ادویه کامل را آبکش کرده و واسیل را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید. وقتی آماده گرم ، مجدد آن هستید، از یک قابلمه بزرگ یا اجاق گاز آهسته استفاده کنید تا دوباره به دمای دلخواه گرم شود.


دستور العمل های کوکتل کلاسیک بیشتر:
راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!


راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 بهترین دستور العمل ما در تمام دوران!

دستور غذا را دریافت کنید
یک سیب ادویه دار خوشمزه که به صورت گرم با یا بدون الکل سرو می شود
منبع: https://abeautifulmess.com/wassail-recipe/