از صفر تا صد آسانسور و نکاتی که باید بدانید
این وسیله شامل كابین برای حمل مسافرین و یا بار است كه حداقل قسمتی از آن در داخل ریلهای راهنمای صلب كه به صورت عمودی با مورب با زاویه كمتر از درجه نسبت به محور قائم نصب شده حركت می كند . و همچنین انواع پله برقی، پیاده روهای متحرک و ماشین برهای صنعتی همواره مطابق با استانداردهای مطرح و روز دنیا EN81 و EN115 بوده و با گارانتی 18 ماه و 15 سال خدمات پس از فروش مفتخر به خدمت گزاری می باشد. علاوه بر سیستم خدمات رسانی سریع تعمیر آسانسور و رفع خرابی آسانسور مستقر در هر منطقه، سیستم سرویس نگهداری پیشگیرانه نیز به صورت منظم و ماهانه جهت هر آسانسور در تاریخ مشخص و از قبل برنامه ریزی شده، کنترل می گردد. کلیه دستورالعمل های سرویس و نگهداری آسانسور و فرمهای بازدید ماهیانه در اختیار بهره برداران قرار می گیرد تا مشترکین نیز در جریان چگونگی انجام خدمات قرار گیرند. همچنین کلیه آسانسورها هر 6 ماه توسط مهندسین واحد کنترل کیفیت بازدید می گردند تا از لحاظ کیفیت عملکرد خدمات آسانسورها را کنترل نمایند. کارشناسان هیرو در اولین فرصت، به تمامی سوالات شما درباره طراحی و نصب آسانسور پاسخگو خواهند بود.
علائم استاندارد آسانسور
سیم بکسل را به نوعی می سازند که استقامت بالایی داشته و در برابر حرارت نیز بتواند مقاومت بالایی از خودش نشان دهد. ساختار های سیم بکسل به دو ساختار؛ ورینگتون و سیل تقسیم می شود. بر خلاف تصور غلط عموم، اگر سه سیم هم پاره شوند، باز سیم آخر می تواند وزن کابین را تحمل نماید. حتی در صورت پارگی تمام سیم بکسل ها، سیستم های ترمز اضطراری وجود دارند که از سقوط آسانسور جلوگیری کنند. سیم های بکسل به مرور زمان به دلیل استفاده زیاد، دچار اصطکاک می شوند و آسیب می بینند. برای جلوگیری از ایجاد این مشکلات، نیاز است سیم های بکسل روغن کاری شوند.
آسانسور شیک
از اولین نمونه های ساخته شده اسانسور به شکل امروزی تا سیستم های مدرنی که در سال های اخیر توسعه داده شده اند انواع مکانیزم های عملکرد برای کاربردهای متفاوت آتیس توسعه یافته اند. در این بین برخی از مشهور ترین و متداولترین سیستم های عملکرد آسانسور عبارت اند از مکانیزم کششی (با وزنه تعادل)، مکانیزم هیدرولیک، مکانیزم وینچ، مکانیزم اسکرو و سیستم های مغناطیسی. در بین تمام این موارد دو نوع آسانسور کششی و هیدرولیک بیشترین کاربرد را دارند. در ادامه توضیح مختصری درباره هر یک از این دو نوع آسانسور ارائه شده است. چنانچه نیروی محرکه ای که از الکترو موتور به سمت قرقره ی کششی می رود، به واسطه ی چرخ دنده انتقال پیدا کند ما این موتور را یک موتور گیربکس دار میخوانیم.
روغندان ریل آسانسور |روغن مخصوص ریل آسانسور |
ما خودمان دیگر نمیتوانیم تصمیم بگیریم آسانسور را در کجا نگه داریم – و بدون معار به اعماق میرود. چنین خوابی رابطهی نزدیکی با خوابهای سقوط یا خوابهای مربوط به تصادفات هواپیما دارد. انواع آسانسور از نظر مکانیزم عملکرد را می توان به اسانسورهای کششی، اسانسورهای هیدرولیک، اسانسورهای وینچ، اسانسورهای مغناطیسی، اسانسورهای وکیوم، و اسانسورهای پیچی (اسکرو) دسته بندی کرد. تعریف دقیقی که مشخص کننده تفاوت بین بالابر و اسانسور باشد در مراجع علمی و تخصصی وجود ندارد و گاه این دو واژه به عنوان معادل یه کار می روند. اما در ادبیات فنی و تخصصی و اصطلاح رایج بالابر را از آسانسور متفاوت می دانند. تفاوت اصلی بین بالابر و آسانسور در اصطلاحات رایج این است که عموما آسانسور را دستگاهی با شرایطو استاندارد ایمنی کافی برای حمل مسافر می دانند.
آسانسور بیمارستانی به آسانسورهایی که برای حمل برانکارد یا تحت بیمارستانی مناسب سازی شده اند اطلاق می شود. اسانسور حمل برانکارد در مقایسه با نوع تخت بر کوچکتر است و ظرفیت کمتری دارد. اسانسور حمل برانکارد می بایست مطابق استاندارد ظرفیت 1000 کیلوگرم داشته باشد. ابعاد کابین اسانسور برانکارد در تناسب با ظرفیت و برانکاردهای بیماربر باید عرض 110 و عمق 210 داشته باشد. اگر تعداد شیار ها را دو برابر کنیم تعداد قلاب سربکسل به دست می آید.
- همچنین می توانید با بسیاری از شرکت های متخصص در این زمینه آشنا شوید و اطلاعات تماس آنها را ملاحظه کنید.
- مدرنترین تکنولوژیها و بهترین طراحیها در حال حاضر در سطح جهان توسط شرکت اوتیس انجام میگردد.
- ما در این مقاله ۱۰ شرکت برتر تولید کننده آسانسور جهان در سال 2021 را به شما معرفی مینماییم.
- نصب قفل ایمنی برای باز نشدن درب آسانسور هنگام نبود کابین در طبقه و مسدود شدن چاه خالی.
- در این آسانسورها ریلها و تجهیزات متصل شده روی دیوار چاه آسانسور با مغناطیس دائم نقش استاتور موتور و کابین آسانسور نقش روتور را ایفا میکنند.