دستور العمل پای سیب – یک آشفتگی زیبا
انتشار: آبان 06، 1403
بروزرسانی: 24 خرداد 1404

دستور العمل پای سیب – یک آشفتگی زیبا


به نظر من این بهترین دستور پای سیب است. همینطور که دارم این پست را تایپ می کنم، پایی که در عکس می بینید نصفش در یخچال من خورده شده است و تلاش زیادی می خواهد که بلند نشوم و بروم یک تکه دیگر بیاورم چون خیلی خوب است. اما ساعت 10:30 است و من باید حداقل تا بعد از ناهار صبر کنم، درست است؟

چرا این پای سیب خانگی اینقدر خوب است؟ بیایید با پوسته شروع کنیم. این یک پوسته کاملاً پوسته پوسته و تمام کره است که برای من نسبت کاملی از ورقه های نازک با تکه های جویدنی کافی در اطراف لبه ها است که نمی توانید صبر کنید تا کل برش را بخورید. فیلینگ ساده اما خوشمزه با سیب ترش (گرنی اسمیت) و مقدار زیادی دارچین و شکر قهوه ای است. این تارت خیس نیست، اما اگر می خواهید کمی بیشتر به آن اضافه کنید، می توانید روی آن یک قاشق بستنی وانیلی اضافه کنید. اما شخصاً همه اینها را به تنهایی دوست دارم، خیلی خوب است. این یک دسر بسیار کلاسیک است، درست مانند پای سیب مادربزرگ. برای من طعم شکرگزاری است.

مرتبط: این دستور ترکیبی از دستور پخت دلمه پای مورد علاقه من و فیلینگ پای سیب خانگی است.

مواد تشکیل دهنده

  • سیب
  • شکر قهوه ای
  • کره
  • عصاره وانیل
  • دارچین
  • آرد ذرت
  • آب
  • آرد همه منظوره
  • آب

همچنین ممکن است بخواهید تارت را قبل از پخت با یک تخم مرغ شستشو دهید تا تخم مرغ را بشویید. و من دوست دارم یک پیمانه شکر توربینادو اضافه کنم که گاهی به آن شکر خام می گویند. اما اینها هر دو اختیاری هستند، آنها فقط ظاهر پای را بهبود می بخشند و رویه قهوه ای طلایی را به آن می بخشند.

چگونه پای سیب را از ابتدا درست کنیم

ابتدا مواد شیرینی را با هم مخلوط کنید تا کراست درست شود. در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را اضافه کنید، مخلوط کنید. برای رنده ، کره سرد از رنده استفاده کنید. این راز بهترین پوسته پای پوسته پوسته است! کره سرد را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست تمیز مخلوط کنید. این مخلوط شکننده و شبیه سنگریزه های کوچک خواهد بود.

این فقط باید چند دقیقه طول بکشد. بخشی از هدف این است که خمیر پای را تا حد امکان کمتر لمس یا مخلوط کنید، زیرا باعث پوسته پوسته شدن پوسته می شود. کار بیش از حد روی خمیر می تواند آن را مانند یک کلوچه غول پیکر لثه یا ترد کند.

آب یخ را اضافه کنید و دوباره با دستان تمیز خود مخلوط کنید تا یک گلوله خمیر درست شود. خمیر را به هم فشار دهید، نیازی به ورز دادن نیست. به نصف تقسیم کنید و دیسک های کوچکی تشکیل دهید. در پلاستیک بپیچید و در یخچال بگذارید تا آماده استفاده شود.

سپس فیلینگ را آماده کنید. سیب ها را پوست بگیرید و هسته بگیرید. به قطعات کوچک برش دهید. در یک قابلمه متوسط \u200b\u200bشکر، کره، عصاره وانیل و دارچین را اضافه کنید. روی حرارت متوسط \u200b\u200bبپزید تا ذوب شود. برش های سیب را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

در یک کاسه یا فنجان کوچک، نشاسته ذرت و آب را مخلوط کنید تا دوغابی به دست آید. آن را در تابه بریزید و 1 تا 2 دقیقه به پخت ادامه دهید. مایع باید شروع به غلیظ شدن کند.

سطح کار و وردنه خود را کمی آرد پاشی کنید. خمیر را از یخچال خارج کرده و از پلاستیک جدا کنید. از وردنه برای فشار دادن و پهن ، خمیر استفاده کنید. اگر به سنجاق یا پیشخوان چسبید، روی آن سطوح آرد بیشتری بپاشید.

هنگامی که پوسته زیرین را به اندازه مورد نیاز خود درآورم، آن را به آرامی دور وردنه ام می چرخانم و سپس آن را به قالب آماده، یعنی تابه پای کره ای شده منتقل می کنم. سپس آن را از پین باز کنید.

فیلینگ را اضافه کنید، با پوسته بالایی بپوشانید. سپس لبه ها را منقبض کنید. مرکز را چندین بار با یک چاقوی تیز سوراخ کنید، این اجازه می دهد تا بخار در طول پخت و پز خارج شود.

لبه ها را با فویل یا قالب پای بپوشانید. در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 25 دقیقه بپزید. لبه های فویل را بردارید و دمای فر را به 375 درجه فارنهایت کاهش دهید. 30 دقیقه دیگر بپزید.

نکاتی برای موفقیت

  • شستن تخم مرغ ساده است: یک تخم مرغ با چند قاشق چایخوری آب هم زده می شود. سپس روی تارت را قبل از پخت با قلم مو بزنید تا رنگ طلایی به آن بدهد. اگر تخم ها در نواحی خاصی انباشته شوند، می توانند لکه های تیره تری ایجاد کنند. اما شخصاً اصلاً آزارم نمی دهد زیرا از حس روستایی که به یک پای خانگی می دهد خوشم می آید.
  • خمیر زیاده؟ از کاتر کوکی برای ایجاد برخی اشکال یا حروف استفاده کنید. می توانید برگ های پاییزی ایجاد کنید یا چیزی مانند «Apple Pie» بنویسید تا به خلاقیت خود ظاهری سرگرم کننده و شایسته Pinterest بدهید. 🙂
  • در صورت تمایل می توانید ادویه های بیشتری را به مواد اضافه کنید: جوز هندی، فلفل دلمه ای یا زنجبیل.
  • قالب تارت را قبل از قرار دادن در فر روی یک ورقه پخت قرار دهید. این کار کمک می کند تا هر قطره ای را گرفته و با دستکش های فر راحت تر از فر خارج شود.
  • اجازه دهید حداقل 30 دقیقه قبل از برش خنک شود. این اجازه می دهد تا پر شدن کمی ته نشین شود، بنابراین آب کمتری دارد.
  • می توانید باقی مانده پای سیب را حداقل به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

دستور العمل های پای عالی تر

سوالات متداول

بهترین سیب برای استفاده در پای سیب چیست؟

سیب های ننه اسمیت بهترین نوع برای تهیه پای هستند، زیرا اسیدیته آنها باعث کاهش قند شده و طعم پیچیده ای به آن می دهد. همانطور که گفته شد، هر نوع سیبی می تواند یک پای عالی درست کند. در صورت تمایل می توانید از Honeycrisp، Pink Lady یا Golden Delicious استفاده کنید.

تابه پای چیست و چرا باید از آن استفاده کنم؟

تابه پای ابزاری حلقه ای شکل است که از سوختن لبه های پوسته پای شما در حین پخت جلوگیری می کند. شما می توانید یکی از فویل های آلومینیومی درست کنید، اما تابه های پای خریداری شده در فروشگاه را نیز می توان خریداری کرد.

آیا باید پوسته پای سیب را کور بپزم؟

خیر، این دستور پخت نیازی به پخت کورکورانه یا پیش پخت پوسته ندارد. اگرچه برخی از دستور العمل های پای سیب ممکن است به این نیاز داشته باشند، اما من اینطور نیست.

چاپ کنید

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید

در این دستور یک پای سیب دو لایه درست می شود.

بازده 8 قطعات

آماده سازی 15 دقیقه

بپزید 55 دقیقه

مجموع 1 ساعت 10 دقیقه



منبع: https://abeautifulmess.com/apple-pie-recipe/