به همین خاطر پزشکان به مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی توصیه می کنند سیر مصرف کنند و سیر سیاه هم به همان میزان برای سلامت قلب و عروق مفید است، با این تفاوت که خوردنش خیلی آسان تر بوده و بوی بد ندارد. طبق دو پژوهش علمی، سیر سیاه باعث کاهش وزن، کاهش چربی شکم، کاهش چربی مضر خون و افزایش چربی خوب خون می شود. در یک پژوهش روی موش ها مشخص شد مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش یافته و به طور قابل توجهی باعث کاهش وزن و لاغری می شود. در این رابطه برای اولین بار در ایران سیرسیاه با نام تجاری سیر سیاه دکتر بیز به جامعه عرضه می گردد که این محصول تا بحال برای درمان و پیشگیری بسیاری از بیماری ها کاربرد داشته و کمک شایانی با جامعه پزشکی کرده است. قیمت سیر سیاه دکتر بیز و محصولات دکتر بیز یکسان است و بر روی بسته بندی درج شده است، قیمت در حال حاضر سیر سیاه دکتر بیز بر روی بسته بندی 195 هزار تومان است که با تخفیف رسمی شرکت میتوانید با قیمت مناسب تری از سایت خرید کنید.
سیر سیاه برای درمان انواع بیماری ها پیشنهاد میشود و منبع سرشار از آنتی اکسیدان می باشد . این سیر در واقع از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترول شده تهیه میشود که پس از فراوری به سیر سیاه فوایدش چند برابر می شود . شواهد نشان دهنده ی تاثیر این داروی طب سنتی برای مواردی از جمله ضد سرطان , ضد چاقی , تقویت سیستم ایمنی بدن , هیپولیپیدمی , آنتی اکسیدان , محافظت کننده سلول های کبدی , درمان بیماری های تنفسی , آسم و محافظت کننده عصبی هستند . پلی فنول ها خواص درمانی زیادی دارند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند. تحقیقات خارجی زیادی وجود دارد که تایید می کند که پلی فنول ها اثرات مفیدی روی پیشگیری از سرطان، درمان سرطان، پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی، کنترل دیابت نوع ۲، پیشگیری از چاقی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد (منبع).
در طی فرآیند تخمیر رنگ سیر، سیاه میشود، همچنین بافت و طعم سیر نیز فروشگاه آریو کالا تغییر می کند. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند. خواصی که برای سیر سیاه در ادامه ذکر می شود طبق تحقیقات علمی و مستند است. شما می توانید برای مصرف 1 تا three بوته را روزانه با شکم خالی یا در وعده های صبحانه خود با نان میل کنید بهتر است این طلای سیاه را قبل از استراحت مصرف نکنید چون به دلیل خاصیت انرژی زای که دارد موجب بی خوابی شود.
- سیر سیاه با آنتی اکسیدانهای خود میتواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بیماریهای شناختی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند.
- چیزی که شگفتانگیز است این واقعیت است که این اثر «ترکیبی» در مورد غذا نیز صدق میکند!
- سیر سیاه به دلیل وجود آنتی اکسیدان در آن ،خاصیت ضد سرطان دارد همچنین از یبوست هم پیشگیری میکند.
- صددرصد تأیید نشده فقط میشه گفت تا اندازه قابل توجهی قند خون رو کنترل میکند.
بدن در مقابل میکروب ها و ویروس ها و کلا هر موجود غریبه و مهاجمی که وارد بدن شود واکنش های بیولوژیکی از خود نشان می دهد تا آن غریبه را از بین ببرد که باعث التهاب و درد در قسمتی از بدن یا در تمام آن می شود. اما گاهی اوقات بدن به اشتباه سلول های خود را مهاجم تشخیص داده و باعث بیماری هایی مانند دیابت نوع ۱ و ۲، بیماری های قلبی و چاقی می شود. یا گاهی مواد غیر مضر مانند گرده گل ها را مضر تشخیص داده و به آن ها واکنش نشان می دهد.
جدول ارزش غذایی انجیر تازه و خشک (کالری، ویتامین ها و مواد معدنی)
سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. سیر سیاه در واقع سیر خام تازه است که با گذشت زمان و با استفاده از گرما و رطوبت بالا حدود 70٪ در فرآیندی به نام واکنش میلارد بوجود می آید.
همچنین ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور موجود در سیر سیاه نیز نقش مهمی در از بین بردن رادیکالهای آزاد دارد. بر اساس پژوهشها سیر سیاه سرعت رشد سلولهای سرطانی در سرطان روده و حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش میدهد. آنتی اکسیدانهای موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب، میتوانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.
سیر را طوری بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود و از خشک شدن آن جلوگیری شود. شیشه یا هر ظرفی که به دما مقاوم است و درب آن بخوبی بسته می شود نیز گزینه مناسبی است. تاکنون عوارض خطرناکی گزارش نشده است اما بهتر است در مصرف این محصول مانند تماممحصول های گیاهی زیاده روی نفرمایید چون ممکن است در دراز مدت عوارضی را در پی داشته باشد .
خانه احسان ، بزرگترین مرکز تهیه و توزیع محصولات سالم و ارگانیک در کشور
به گزارش نمناک، شاید اکثر شما تنها با سیر سفید آشنا هستید و برای اولین بار است که نام سیر سیاه را میشنوید، سیر تیرهرنگی که مثل سیر سفید خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد. در این بخش از بهداشت و سلامت نسخههای مختلف سیر را به شما پیشنهاد میکنیم ولی قبل از هرچیز باید بدانید که به دلیل خاصیت انرژیزایی که سیرسیاه دارد خوردن آن قبل از خواب توصیه نمیشود. یکی از مهمترین و اصلی ترین دلایل تاثیرگذاری Black garlic بر کاهش وزن و سایر خواص ذکر شده در خصوص این ترکیب، مصرف صحیح، علمی و مداوم سیر سیاه به شکل خالص و یا در ترکیب با سایر مواد غذایی است.
یکی دیگر از ویژگی های بسیار مهم و علت اصلی محبوبیت سیر سیاه، تاثیر این ماده خوراکی بر کاهش وزن، لاغری و تناسب اندام است. امروزه بسیاری از شرکت های داخلی و بین المللی به تولید، فرآوری و ترکیب این ماده خوراکی با انواع مختلف دمنوش ها، غذاهای رژیمی و خوراکی های پرطرفدار پرداخته و طیف وسیعی از طرفداران را به خود فراخوانده اند. نتایج حاصل از تحقیقات بسیار زیادی در این زمینه نشان داده است که سیر سیاه از طریق دو مکانیسم اصلی، کاهش اشتها و افزایش متابولیسم سلول های آدیپوسیت، قادر به کاهش وزن و ایجاد تناسب اندام در مصرف کنندگان خواهد بود. یک مطالعه به شرکت کنندگان مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب روزانه 20 گرم عصاره سیر سیاه را به مدت 6 ماه داد. کسانی که آن را مصرف کردند در مقایسه با کسانی که دارونما مصرف کردند سطوح آنتی اکسیدانی بیشتری را تجربه کردند و شاخص های سلامت قلب را بهبود بخشیدند.
سیر سیاه
بر اثر این روند سیر ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای متوسط بین ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتیگراد نگهداری می شود. در مقایسه با سیر معمولی ، سیر سیاه مقدار کمتری آلیسین دارد، آلیسین مسئول برخی از فواید سیر معمولی است اما سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان است. برخی تحقیقات نشان می دهد که این غذا می تواند به کاهش آسیب کبدی به دنبال بیماری های کبدی ، کاهش چربی در کبد کمک کند. مطالعات نشان میدهند که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه میتواند به مبارزه با سرطان کمک کند.