- مواد تشکیل دهنده
- دستورالعمل ها
- نکاتی برای ساخت
- تغییرات
- آیا می توانید لیموناد تازه را فریز کنید؟
- چگونه شربت ساده درست کنیم؟
- پیشنهادات ارائه
- سوالات متداول
- آیا می توانم از لیموهای بطری برای لیموناد استفاده کنم؟
- بهترین راه برای نگهداری لیموناد چیست؟
- ماندگاری لیموناد خانگی در یخچال چقدر است؟
- آیا می توانم از عسل به جای شکر برای لیموناد استفاده کنم؟
- راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
- دستورالعمل ها
- اظهارات
- نکاتی برای ساخت
- انواع لیموناد
- تغذیه
بهترین لیموناد خانگی فقط به سه ماده نیاز دارد و سریع و آسان درست می شود. تنها چیزی که نیاز دارید لیمو، شکر (یا شربت ساده) و آب است تا تعادل کامل شیرینی و ترش را در یک لیموناد کلاسیک به دست آورید. این نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است و میتوان آن را در مقادیر بیشتری برای پذیرایی از جمعیت در مهمانیها و مجالس درست کرد.
مرتبط: لیموناد برقی، لیموناد صورتی، شات ژله لیمو، مارتینی لیمو، شات ژله لیموناد صورتی، کوکتل لیموناد ریحان توت فرنگی، لیموناد رزماری
مواد تشکیل دهنده
- لیمو: در صورت امکان حتماً به لیموی تازه برای لیموناد خود نیاز خواهید داشت. برای راحت تر گرفتن آب لیمو از آب لیمو استفاده کنید.
- شکر: راز به دست آوردن طعم شیرین ثابت در لیموناد شما (بدون اینکه دانه های شکر در ته پارچ فرو برود) این است که شکر را قبل از مخلوط ، با آب لیمو در آب داغ حل کنید. همچنین می توانید یک بطری شربت ساده از فروشگاه بخرید یا به راحتی شربت ساده خود را درست کنید تا از آن استفاده کنید.
- آب: آب لوله کشی این کار را به خوبی انجام می دهد، اما آب تصفیه شده یا تصفیه شده اگر در دسترس باشد طعم تمیزتری به شما می دهد.
دستورالعمل ها
شکر را در آب حل کنید: 2 لیوان آب را روی اجاق بجوشانید و از روی حرارت بردارید و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. بگذارید کمی خنک شود.
آبلیمو: لیموهای خود را با چاقو از عرض نصف کنید و از آبلیمو گیر یا آبلیمو برای بیرون آوردن آب لیمو استفاده کنید.
با هم مخلوط کنید: آب شکر خود را در یک پارچ بریزید و 4 فنجان آب سرد باقی مانده و سپس آب لیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید.
خدمت کنید: پس از آماده شدن برای سرو، یک لیوان را با یخ پر کنید و لیموناد خود را روی آن بریزید. از غذای خود لذت ببرید!
توجه: برای درست ، با شربت سادهابتدا مرحله آب گیری را ادامه دهید، سپس تمام آب و شربت ساده خود را به شیره اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. آسان!
توصیه: با پر ، لیوان خود با آب گازدار، لیموناد خود را به یک نسخه گازدار تبدیل کنید.
نکاتی برای ساخت
- لیموهای خود را حلقه حلقه کنید: ممکن است عجیب به نظر برسد، اما قبل از بریدن و فشار دادن لیموها روی پیشخوان محکم بغلتانید، به آزاد شدن آب آن کمک میکند و آبگیری را آسانتر میکند.
- بستنی را نگه دارید: تکه های یخ خود را مستقیماً به پارچ لیموناد خود اضافه نکنید زیرا با ذوب شدن مایع را رقیق می کنند. آنها را به هر لیوان اضافه کنید سپس لیموناد را روی آنها بریزید.
- یک لیموناد منجمد درست کنید: برای ایجاد یک لیموناد یخ زده، یک دسته از شکر و لیمو را کمی قوی تر کنید، آن را به مخلوط کن با یخ اضافه کنید تا یک غذای یخ زده بخورید.
توصیه: فراموش نکنید که می توانید لیموناد خود را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید! شکر بیشتری برای تغییر شیرینی اضافه کنید (یا می توانید آب بیشتری اضافه کنید تا شیرینی آن از قبل درست شده باشد) و لیموترش بیشتری برای طعم دادن.
تغییرات
- آرنولد پالمر: با افزودن چای سرد به لیموناد خود به راحتی یک آرنولد پالمر درست کنید.
- لیموناد توت فرنگی: مقداری توت فرنگی پوره شده تازه اضافه کنید تا یک غذای توت درست کنید.
- لیموناد نعنا: چند برگ نعناع تازه را در ته پارچ خرد کنید، قبل از اینکه مواد خود را به آن اضافه کنید.
- لیموناد رزماری: رزماری یک نت خاکی به لیموناد تند شما اضافه می کند.
- لیموناد صورتی: آن را به طور طبیعی با هندوانه صورتی کنید تا رنگ آن به حالت طبیعی دربیاید.
- لیموناد تند: مقداری ودکا یا جین را به لیوان خود اضافه کنید تا یک لیموناد نوش جان کنید.
آیا می توانید لیموناد تازه را فریز کنید؟
بله ! آب لیمو و شربت ساده خود را در یک کیسه فریزر (یا در قالب های یخ و سپس در کیسه ای که منجمد شد) بریزید و به سادگی اجازه دهید قبل از اضافه ، آب، کنسانتره لیموناد یخ زده در یخچال یخ بزند.
چگونه شربت ساده درست کنیم؟
برای درست ، شربت ساده خود، دو فنجان شکر و دو فنجان آب را در یک قابلمه کوچک ترکیب کنید. روی حرارت متوسط، همه چیز را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و دانه ای باقی نماند.
شربت ساده را بیشتر از زمان حل شدن آن نجوشانید. اگر شربت خود را زیاد بپزید، در نهایت تبدیل به کارامل می شود.
بگذارید خنک شود و در یک بطری در یخچال بریزید.
پیشنهادات ارائه
سعی کنید این لیموناد با طراوت را با ما سرو کنید:
سوالات متداول
آیا می توانم از لیموهای بطری برای لیموناد استفاده کنم؟
اگرچه آب لیموی تازه همیشه بهترین است، آب لیموی بطری شده در صورت نیاز این کار را انجام می دهد.
بهترین راه برای نگهداری لیموناد چیست؟
لیموناد خود را در یخچال در ظرفی در بسته نگهداری کنید. اگر فقط یک پارچ بدون درب دارید، آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید تا هوا در آن محفوظ بماند.
ماندگاری لیموناد خانگی در یخچال چقدر است؟
لیموناد خانگی خود را تا 7 روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید. حتما آن را بدون یخ نگهداری کنید تا مخلوط رقیق نشود.
آیا می توانم از عسل به جای شکر برای لیموناد استفاده کنم؟
بله، اگرچه می توانید به جای شکر یا شربت ساده از عسل استفاده کنید، اما طعم لیموناد را نسبت به نسخه کلاسیک تغییر می دهد.
راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 بهترین دستور العمل ما در تمام دوران!
چاپ کنید
دستور غذا را دریافت کنید
این لیموناد خانگی یکنواخت شیرین، تند و خوشمزه است!
دستورالعمل ها
-
شکر را در آب حل کنید: 2 لیوان آب را روی اجاق بجوشانید و از روی حرارت بردارید و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. بگذارید کمی خنک شود.
-
آبلیمو: لیموهای خود را با چاقو از عرض نصف کنید و از آبلیمو گیر یا آبلیمو برای بیرون آوردن آب لیمو استفاده کنید.
-
با هم مخلوط کنید: آب شکر خود را در یک پارچ بریزید و 4 فنجان آب سرد باقی مانده و سپس آب لیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید.
-
خدمت کنید: پس از آماده شدن برای سرو، یک لیوان را با یخ پر کنید و لیموناد خود را روی آن بریزید. از غذای خود لذت ببرید!
اظهارات
توجه: برای درست ، با شربت سادهابتدا مرحله آب گیری را ادامه دهید، سپس تمام آب و شربت ساده خود را به شیره اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. آسان!
نکاتی برای ساخت
- لیموهای خود را حلقه حلقه کنید: ممکن است عجیب به نظر برسد، اما قبل از بریدن و فشار دادن لیموها روی پیشخوان محکم بغلتانید، به آزاد شدن آب آن کمک میکند و آبگیری را آسانتر میکند.
- بستنی را نگه دارید: تکه های یخ خود را مستقیماً به پارچ لیموناد خود اضافه نکنید زیرا با ذوب شدن مایع را رقیق می کنند. آنها را به هر لیوان اضافه کنید سپس لیموناد را روی آنها بریزید.
- یک لیموناد منجمد درست کنید: برای ایجاد یک لیموناد یخ زده، یک دسته از شکر و لیمو را کمی قوی تر کنید و آن را به مخلوط کن با یخ اضافه کنید تا یک غذای یخ زده تهیه کنید.
- لیموناد گازدار: با پر ، لیوان خود با آب گازدار، لیموناد خود را به یک نسخه گازدار تبدیل کنید.
انواع لیموناد
- آرنولد پالمر: با افزودن چای سرد به لیموناد خود به راحتی یک آرنولد پالمر درست کنید.
- لیموناد توت فرنگی: مقداری توت فرنگی تازه پوره شده اضافه کنید تا یک غذای توت درست کنید.
- لیموناد نعنا: چند برگ نعناع تازه را در ته پارچ خرد کنید، قبل از اینکه مواد خود را به آن اضافه کنید.
- لیموناد رزماری: رزماری یک نت خاکی به لیموناد تند شما اضافه می کند.
- لیموناد صورتی: آن را به طور طبیعی با هندوانه صورتی کنید تا رنگ آن به حالت طبیعی دربیاید.
- لیموناد تند: مقداری ودکا یا جین را به لیوان خود اضافه کنید تا یک لیموناد نوش جان کنید.
تغذیه
ارزش های تغذیه ای
لیموناد
مقدار در هر وعده
% ارزش روزانه*
*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.
توجه: اطلاعات تغذیه ای به صورت خودکار با استفاده از Spoonacular برای راحتی شما محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه ای خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/lemonade/