پاستا پستو – یک ، زیبا

من عاشق ماکارونی پستو هستم! این غذایی است که من درست بعد از کالج در یک آپارتمان استودیویی در هالیوود زندگی می کردم. مقرون به صرفه است، تهیه آن آسان است و فقط به دو ماده نیاز دارد. همچنین می توانید با درست ، پستوی خانگی، بازی پاستای خود را تقویت کنید. اما پستوی خریداری شده در فروشگاه در اینجا شرمنده نخواهد بود! پستو سنتی ریحان با ریحان، آجیل کاج، پارمزان، سیر و روغن زیتون درست می شود. از روغن زیتون طعم تازه، روشن و تا حدودی چمنی دارد.

این دستور پاستا پستو خامه ای و خوش طعم است بدون نیاز به افزودن روغن یا چربی اضافی (غیر از آنچه قبلاً در پستو وجود دارد). من این غذا را به عنوان یک شام سریع در شب دوست دارم، اما می توانید آن را به عنوان یک غذای جانبی نیز سرو کنید یا فقط پروتئین را به همراه پاستا پاستو اضافه کنید.

مرتبط: در مرحله بعد، طرز تهیه ماکارونی تازه را در خانه یاد بگیرید. و طرز تهیه گنوکی خانگی.

مواد تشکیل دهنده سس پستو

می توانید از هر شکل ماکارونی که ترجیح می دهید یا در دست دارید استفاده کنید. و اگر می خواهید کمی فانتزی به ارائه خود بدهید، می توانید چند برگ ریحان تازه، پارمزان رنده شده، فلفل سیاه، گردوی خرد شده یا حتی چند گوجه گیلاسی اضافه کنید.

  وسواس های فعلی: روی Refresh - Remodelista کلیک کنید

دستورالعمل ها

پاستا را طبق دستورالعمل بسته، تا زمانی که آل دنته شود بپزید. در حین جوشاندن آب حتما به آن نمک اضافه کنید. اشکال/انواع مختلف ماکارونی گاهی اوقات نیاز به زمان پخت متفاوتی دارند.

قبل از تخلیه پاستا از آب، مقداری آب برای پاستا ذخیره کنید. آب پاستا چیزی است که این محصول را فوق العاده خامه ای می کند!

پس از آبکش، پستو و آب پاستا را با ماکارونی پخته مخلوط کنید. گرم سرو کنید. اگر آب لیمو در دست دارید، ممکن است بخواهید کمی آب لیمو اضافه کنید – فقط گزینه‌ها!

باقیمانده غذا را می توانید حداقل 3 روز در یخچال نگهداری کنید. من واقعا عاشق این پاستا سرد هستم.

آب ماکارونی برای چه مواردی استفاده می شود؟

آب پاستا حاوی نشاسته است، بنابراین یک ماده عالی برای غلیظ ، سس ها یا سایر دستور العمل ها است. هنگام تهیه غذاهای ماکارونی، اغلب می تواند ایده خوبی باشد که مقداری از آب ماکارونی را قبل از تخلیه تمام آن و استفاده از آن در پایه بسیاری از سس های خانگی، رزرو کنید.

دستور العمل های بیشتر سس پاستا

پاستا پستو را با چی سرو کنیم

یک پروتئین، مانند میگو، یا یک سالاد، افزودنی های عالی به این پاستا برای یک وعده غذایی متعادل تر هستند.

چاپ کنید

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

بازده 2

آماده سازی 1 دقیقه

بپزید 11 دقیقه

مجموع 12 دقیقه

دستورالعمل ها

  • پاستا را طبق دستور بسته بپزید. اشکال/انواع مختلف ماکارونی گاهی اوقات نیاز به زمان پخت متفاوتی دارند.

  • قبل از تخلیه پاستا از آب، مقداری آب برای پاستا ذخیره کنید. آب پاستا چیزی است که این محصول را فوق العاده خامه ای می کند!

  • پس از آبکش شدن، پستو و آب پاستا را داخل پاستا هم بزنید. گرم سرو کنید.

اظهارات

می توانید آن را به عنوان غذای اصلی سرو کنید یا به عنوان پیش غذا!

تغذیه

حقایق تغذیه

پاستا پستو

مقدار در هر وعده

% ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از Spoonacular محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه ای خود استفاده کنید.

منبع: https://abeautifulmess.com/pesto-pasta/