- مواد لازم برای چاشنی فلفل قرمز
- چگونه یک ترکیب ادویه چیلی درست کنیم
- چرا چاشنی خانگی بهترین است
- ماندگاری
- چه مقدار چاشنی در یک بسته وجود دارد؟
- نکاتی برای ساخت
- دستور العمل های بیشتر آهسته پز:
- سوالات متداول
- چاشنی فلفل قرمز از چه چیزی ساخته شده است؟
- اگر ادویه فلفلی نداشتم از چه چیزی می توانم استفاده کنم؟
- سایر ترکیبات ادویه جات ترشی جات:
- راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
- دستورالعمل ها
- اظهارات
- تغذیه
من عاشق فلفل دلمه ای خانگی هستم. آیا تا به حال سعی کرده اید چاشنی چیلی خانگی درست کنید؟ اگر نه، باور نخواهید کرد که چقدر آسان است! با استفاده از موادی که احتمالاً از قبل در آشپزخانه خود دارید، می توانید چاشنی چیلی خانگی خود را درست کنید و دیگر هرگز یک بسته از فروشگاه نخرید.
مرتبط: چاشنی تاکو، چاشنی فاهیتا، چاشنی کاجون، چاشنی ایتالیایی.
مواد لازم برای چاشنی فلفل قرمز
- پودر فلفل قرمز
- زیره سبز
- فلفل کاین – (اختیاری: این ماده ای است که می توانید برای افزایش یا کاهش تندی مخلوط چاشنی خود استفاده کنید.)
- پودر سیر
- پودر پیاز
- نمک – این نیز اختیاری است: من از نمک کوشر استفاده کردم. می توانید از نمک دریا یا نمک خوراکی نیز استفاده کنید.
- فلفل – فلفل سیاه آسیاب شده
هنگام انتخاب ظرفی برای ترکیب ادویه های خانگی خود، این شیشه های 4 اونسی با درب بامبو را انتخاب کردم. اگر از همان ظرفها استفاده میکنید، میتوانید این دستور را سه برابر کنید تا یک شیشه تقریباً پر مانند آنچه در عکسهای من میبینید به دست آورید.
چگونه یک ترکیب ادویه چیلی درست کنیم
مواد خود را آماده کنید. هر ادویه را در یک کاسه همزن اندازه کنید.
به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود یا در ظرف بسته شود و تکان دهید.
در ظرف دربسته نگهداری شود.
چرا چاشنی خانگی بهترین است
- بهترین مواد تشکیل دهنده – چاشنی خانگی عالی است زیرا می توانید از آنچه در آن است (و چه چیزی است) مطمئن شوید نه (اگر از شکر، لبنیات یا گلوتن اجتناب می کنید، درست ، چاشنی های خود می تواند به شما آرامش دهد. همچنین در صورت تمایل می توانید از ادویه های کاملا ارگانیک استفاده کنید.)
- پیشنهاد نامحدود – اگر فلفل قرمز را به اندازه ما درست می کنید، آزاردهنده است که مجبور شوید به بسته های چاشنی خریداری شده در فروشگاه اعتماد کنید. به این ترتیب من همیشه آنچه را که نیاز دارم را دارم و اگر تمام شود، همیشه می توانم بیشتر آماده کنم.
- طعم باور نکردنی – به طعم های این دستور غذا قسم می خورم. او خیلی خوب است و تمام خانواده من او را دوست دارند.
- می توانید سطح ادویه را تغییر دهید – اگر این دستور چاشنی فلفل قرمز را همانطور که نوشته شده درست کنید، آن را “معتدل” می دانم. پر از طعم و مزه است چند تند است، اما برای بچه های من خیلی تند نیست. اگر می خواهید کمی آن را زیاد کنید، فلفل هندی بیشتری اضافه کنید (برای شروع سعی کنید آن را دو برابر کنید) و می توانید فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.
ماندگاری
یک دسته از چاشنی های خانگی می تواند یک تا دو سال در انبار شما بماند. برای طراوت مطلوب، ظرف شش ماه استفاده کنید. این امر بدیهی به نظر می رسد، اما استفاده از ادویه های تازه تر امکان نگهداری طولانی تری را فراهم می کند. اگر نگران کننده است، از ادویه هایی که سال ها در کشوی شما نشسته اند استفاده نکنید.
چه مقدار چاشنی در یک بسته وجود دارد؟
اگر از دستور العملی استفاده میکنید که «یک بسته» مخلوط چاشنی فلفل قرمز را از فروشگاه خریداری میکند، معادل یک بسته از فروشگاه است.
نکاتی برای ساخت
- مقدار زیادی تهیه کنید – این دستور معادل یک «بسته» چاشنی است که مقدار مناسبی برای یک فلفل چیلی آهسته پز است. وقتی این دستور را درست میکنم، همیشه حداقل آن را سه برابر میکنم تا برای دستههای بعدی بیشتر داشته باشم.
- مواد مخفی (اختیاری) – اگر می خواهید یک پیچش منحصر به فرد به چاشنی چیلی خود اضافه کنید، کمی پودر کاکائو، دارچین یا تفاله قهوه را امتحان کنید. بسیاری از دستور العمل ها از آنها به عنوان یک ماده “راز” برای افزودن عمق طعم استفاده می کنند.
- ادویه – برای درست ، فلفل تند، مقدار فلفل کاین را در این دستور دو برابر کنید و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. میتوانید در حین پخت و پز در آرام پز، ادویهها را به دلخواه اضافه کنید (افزودن بیشتر از اینکه متوجه شوید در وهله اول زیاد اضافه کردهاید آسانتر است).
دستور العمل های بیشتر آهسته پز:
سوالات متداول
چاشنی فلفل قرمز از چه چیزی ساخته شده است؟
دستور چاشنی چیلی ما با پودر چیلی، زیره، فلفل هندی، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل درست شده است.
اگر ادویه فلفلی نداشتم از چه چیزی می توانم استفاده کنم؟
با استفاده از پودر چیلی، زیره، فلفل هندی، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل، یک دسته چاشنی چیلی خانگی درست کنید.
سایر ترکیبات ادویه جات ترشی جات:
- چاشنی تاکو
- چاشنی فاجیتا
- چاشنی کاجون
- چاشنی ایتالیایی
راهنمای دستور غذای رایگان ما را با ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل های تمام دوران!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل محبوب رایگان
25 بهترین دستور العمل ما در تمام دوران!
چاپ کنید
دستور غذا را دریافت کنید
طرز تهیه چاشنی چیلی خانگی با استفاده از پودر چیلی، زیره، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل را یاد بگیرید.
دستورالعمل ها
-
مواد خود را آماده کنید. هر ادویه را در یک کاسه همزن اندازه کنید.
-
به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود یا در ظرف بسته شود و تکان دهید.
-
در ظرف دربسته نگهداری شود.
اظهارات
- مقدار زیادی تهیه کنید – این دستور معادل یک «بسته» چاشنی است که مقدار مناسبی برای یک فلفل چیلی آهسته پز است. وقتی این دستور را درست میکنم، همیشه حداقل آن را سه برابر میکنم تا برای دستههای بعدی بیشتر داشته باشم.
- مواد مخفی (اختیاری) – اگر می خواهید یک پیچش منحصر به فرد به چاشنی چیلی خود اضافه کنید، کمی پودر کاکائو، دارچین یا تفاله قهوه را امتحان کنید. بسیاری از دستور العمل ها از آنها به عنوان یک ماده “راز” برای افزودن عمق طعم استفاده می کنند.
- ادویه – برای درست ، فلفل تند، مقدار فلفل کاین را در این دستور دو برابر کنید و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. میتوانید در حین پخت و پز در اجاق گاز، ادویهها را به دلخواه خود اضافه کنید (افزودن بیشتر از اینکه متوجه شوید در وهله اول زیاد اضافه کردهاید آسانتر است).
تغذیه
ارزش های تغذیه ای
چاشنی فلفل قرمز
مقدار در هر وعده
% ارزش روزانه*
*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.
توجه: اطلاعات تغذیه ای به صورت خودکار با استفاده از Spoonacular برای راحتی شما محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه ای خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/chili-seasoning/