وی خاطرنشان کرد: داراییهایی افغانستان باید به حکومتی داده شود که نمایندگی درستی از مردم داشته باشد، تا پولها حیف و میل نشود و برای پشتیبانی ارزی کشور و حالات اضطرار استفاده شود.
وی تاکید کرد: مسدود ماندن داراییهای کشور سبب شده است که شرکتهای بزرگ و سرمایهگذاران سایر کشورها در افغانستان سرمایه گذاری نکنند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری آوا، ویس ناصری کارشناس اقتصادی گفت: بلوکه کردن دارایهایی افغانستان توسط آمریکا و غرب در طول بیش از یک سال، ضربههای کلان بر اقتصاد کشور وارد کرده است.
درهمین حال طارق فرهادی کارشناس امور سیاسی نیز گفت: مسدود ماندن پولهای افغانستان باعث کاهش اعتماد اقتصادی کشور در سطح جهان شده است.
این کارشناس اقتصادی همچنین تاکید کرد که مسدود بودن داراییهایی کشور توسط آمریکا، ضربه بزرگی از نظر اعتبار اقتصادی به تاجران و مردم افغانستان زده است، زیرا ارتباط بانکهای کشور را با سایر بانکهای جهانی قطع کرده است.
فرهادی با بیان اینکه آمریکا با انسداد داراییهایی افغانستان میخواهد که به رهبران طالبان فشار وارد کند، افزود: بلوکه شدن پولهای افغانستان توسط آمریکا فشار بیشتری بر مردم و تاجران کشور وارد کرده است تا حکومت.