![آشپزی هفته لیلا گوهرس، ، کار یک استودیوی آشپزی در منهتن پایین، پرتره 3](https://www.remodelista.com/wp-content/uploads/2024/06/02062021-reform-lailagohar-24-1535x1066.jpg)
به مدت هفت سال، لیلا گوهر، هنرمند آشپزی، که ممکن است او را از شرکت مخترع وحشیانه ظروف غذاخوری او بشناسید. گوهر ورلد، ساخته شده در یک ساختمان کوچک سنگی در محله چینی منهتن، که او آن را به آشپزخانه ای پایدار با تمام ابزارهایی که برای ساختن جادو نیاز داشت، در حالی که سقف و دیوارهای قلع را دست نخورده نگه داشت، در حدود سال 1905 تبدیل کرد.
لیلا به ما می گوید: «استودیوی من یک آزمایشگاه خلاق آشپزی برای اکتشاف غذا و طراحی بود. “این مهم بود که هم زیبا و هم کاربردی باشد، زیرا من از پذیرایی از دوستان برای شام و استفاده از آشپزخانه برای رویدادهایی که خارج از سایت برگزار می کنم لذت می برم. » و حتی اگر چند هفته پیش خارج شد، استایل قدیمی و مدرن و راه حل های ذخیره سازی هوشمندانه در آزمون زمان مقاومت خواهند کرد.
بیایید یک تور خداحافظی داشته باشیم:
عکاسی از آدریانا گلاویانو.
![لیلا کابینت هایی را از طیف اولیه Reform انتخاب کرد که شامل 17 کابینت است](https://www.remodelista.com/wp-content/uploads/2024/06/02062021-reform-lailagohar-02-733x1093.jpg)
![لیلا سبدهای بامبو بخار شده خود را روی قسمت بالای قارچی رنگ c 18 ذخیره کرد.](https://www.remodelista.com/wp-content/uploads/2024/06/02062021-reform-lailagohar-03-733x1093.jpg)
![کشوهای چند طبقه جایی برای همه چیز داشتند.](https://www.remodelista.com/wp-content/uploads/2024/06/02062021-reform-lailagohar-06-733x1093.jpg)
منبع: https://www.remodelista.com/posts/laila-gohar-world-kitchen-manhattan/