Birria Tacos - یک آشفتگی زیبا
انتشار: مهر 22، 1403
بروزرسانی: 26 خرداد 1404

Birria Tacos - یک آشفتگی زیبا


اگر به دنبال یک ایده شام \u200b\u200bخوشمزه هستید، این دستور تاکو بریا را امتحان کنید! بیریا که به آن Birria de res نیز می گویند، یک خورش سنتی مکزیکی است که با گوشت هایی مانند گوشت ،، بره و بز، همراه با ادویه جات ترشی جات و فلفل چیلی خشک درست می شود. این دستور غذای تاکو حاوی گوشت بیریا با پنیر آب شده است، سپس با کمی خورش که گوشت در آن پخته شده است سرو می شود که به آن پارفه نیز می گویند. از برخی جهات، این تاکوهای بیریا مرا به یاد یک ساندویچ فرانسوی می اندازد، زیرا یک غذای دلچسب و گوشتی است که در آبگوشت آغشته شده است. خیلی خوبه! باید آنها را امتحان کنید.

مرتبط: سپس از گوشت این دستور برای تهیه پیتزا بریا یا کوزابیریا استفاده کنید که در اصل یک کوسادیلا با گوشت بیریا اضافه شده است.

هدف من از این دستور غذای تاکوی بیریا گوشت ، این بود که آن را با الهام از غذاهای سنتی مکزیکی نگه دارم، اما همچنین آن را برای یک آشپز خانگی غرب میانه، مانند من، ساده و قابل دسترس تر کنم. به عنوان مثال، من معمولاً هنگام خرید در طول هفته وقت ندارم به چندین فروشگاه مواد غذایی بروم، بنابراین هدف من این بود که تمام مواد لازم برای این غذا را در یک فروشگاه مواد غذایی تهیه کنم، که لیست را کمی ساده تر کرد. . اما نترسید، زیرا این تاکوها هنوز پر از طعم و لذیذ هستند، در حالی که هنوز به راحتی در یک اجاق آهسته درست می شوند (من معمولا آن را آرام پز می نامم).

مواد تشکیل دهنده

  • چاک کباب
  • پیاز
  • سیر
  • فلفل چیپوتل با سس ادوبو
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • زیره سبز
  • پاپریکا
  • فلفل سیاه
  • نمک
  • شکر قهوه ای
  • پونه کوهی
  • میخک
  • کاین
  • آهک
  • آب گوشت ،
  • برگ بو
  • چوب دارچین
  • تورتیلا - من تورتیلاهای ذرت را برای این دستور غذا دوست دارم
  • کره یا روغن برای پختن تورتیلاها
  • پنیر موزارلا
  • گشنیز

دستورالعمل ها

گوشت را خشک کنید و با نمک زیاد مزه دار کنید. گوشت را از دو طرف تفت دهید. سپس آن را به آرام پز خود اضافه کنید.

در مخلوط کن یا غذاساز بزرگ، نصف پیاز، سیر، فلفل چیپوتل و سس ادوبو، گوجه فرنگی خرد شده، زیره سبز، پاپریکا، فلفل، شکر قهوه ای، پونه کوهی، میخک، فلفل هندی، آب لیموترش و 1 فنجان آب گوشت را اضافه کنید. به یک سس غلیظ هم بزنید. این سس را در آرام پز روی گوشت بریزید. یک فنجان دیگر آب گوشت به آن اضافه کنید تا روی گوشت پوشانده شود. برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید. به مدت 8 ساعت روی حرارت کم بپزید.

برگ بو و چوب دارچین را جدا کنید. خورش را رزرو کنید اما گوشت را روی تخته برش دهید و با دو چنگال خرد کنید. بله باید آنقدر نرم باشد که بتوانید به راحتی آن را با چنگال خرد کنید.

نصف پیاز باقیمانده و همچنین گشنیز را خرد کنید.

تورتیلاها را از یک طرف داخل خورش آغشته کنید و چربی را روی آن قرار دهید. سپس با کمی کره یا روغن تفت دهید. گوشت گوساله و پنیر رنده شده را به تورتیلا اضافه کنید و آن را از یک طرف بریزید. در تابه تفت دهید تا پنیر آب شود.

با پیاز، گشنیز و تکه های آهک اضافی سرو کنید تا بتوانید قبل از خوردن مقداری آب لیموترش تازه روی تاکوها بفشارید.

نکات و جایگزینی

  • اگر می توانید چیلی های خشک شده مانند چیلی آنچو یا چیلی گواجیلو را پیدا کنید، این ها افزودنی های فوق العاده ای ایجاد می کنند که این دستور غذا را بهتر و معتبرتر می کند. اما در خواربارفروشی که معمولاً در آن خرید می کنم هیچ موردی پیدا نکردم، بنابراین آنها را در اینجا درج نکردم.
  • اگر می توانید از پونه کوهی مکزیکی و چوب دارچین استفاده کنید.
  • در حالی که من از چاک کباب استفاده کردم، می توانید از برش های دیگر گوشت ، یا حتی بره برای این دستور استفاده کنید.
  • من پیاز سفید را برای این دستور دوست دارم، اما پیاز زرد یا قرمز نیز موثر است.
  • به جای پنیر موزارلا، می توانید از پنیر Oaxaca برای دستور پخت معتبرتر استفاده کنید.
  • اگر شما و خانواده تان تورتیلاهای آردی را ترجیح می دهید، می توانید به جای آن یا همراه با ذرت از آن استفاده کنید. شاید بخواهید به جای روش تابه، آنها را قبل از پر ، دوباره گرم کنید.
  • من دوست دارم این را به مدت 8 ساعت روی حرارت کم بپزم، اما در صورت لزوم می توانید گوشت بریا را به مدت 4 ساعت روی حرارت زیاد بپزید. همچنین بهتر است از دماسنج گوشت برای بررسی دمای داخلی در صورت شک استفاده کنید.

چرا تورتیلاهای ذرت من می چسبند؟

پختن تورتیلا احتمالا «سخت ترین» بخش دستور پخت بریا تاکو است. من به آن مانند پنکیک فکر می کنم، اولی فقط یک آزمایش است! من از تابه نچسب با کمی کره روی حرارت زیاد استفاده می کنم.

من تورتیلای خیس خورده را اضافه می کنم و با استفاده از انبر به آرامی تورتیلا را روی تابه با کره ذوب شده داغ حرکت می دهم تا بلافاصله نچسبد.

بعد از اینکه گوشت و پنیر را اضافه کردم با کاردک آن را تا می زنم. من متوجه شدم که استفاده از انبر برای تا ، بیشتر احتمال دارد که تورتیلا را پاره کند. وقتی یکی دو دقیقه دیگر پخت، از کاردک برای برگرداندن آن استفاده می کنم.

پس از اتمام، تاکو را به بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی منتقل می کنم. آنها هنوز هم در این مرحله کمی نرم خواهند بود، اما با سرد شدن بیشتر سفت می شوند.

دستور العمل های بیشتری که دوست خواهید داشت

چاپ کنید

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید

تاکوهای آهسته پز بریا پر گوشت با پنیر ذوب شده و آبگوشت پوم.

بازده 15 تاکو

آماده سازی 15 دقیقه

بپزید 8 ساعت

مجموع 8 ساعت 15 دقیقه



منبع: https://abeautifulmess.com/birria-tacos/