مای تای – یک آشفتگی زیبا

من عاشق یک کوکتل کلاسیک مای تای هستم. اگر این دستور کلاسیک را امتحان نکرده اید، به شدت آن را توصیه می کنم! این نوشیدنی یکی از معروف ترین کوکتل های تیکی در تمام دوران است. این دستور پخت با رام، لیکور پرتقال، آب لیموترش تازه و ارگات (شربت بادام ظریف) تازه، متعادل است و به جرأت می توانم بگویم… کامل.

افسانه می گوید که وقتی اولین مای تای سرو شد، مشتری فریاد زد “مای تای!” که در زبان تاهیتی به معنی “بهترین های این دنیا” است. مای تای یک کوکتل کلاسیک است که به داشتن آن در بار خانه خود افتخار خواهید کرد.

دستور العمل های بیشتر نوشیدنی میوه ای: رام رانر، آبی هاوایی، پینا کولادا، دایکیری

عناصر

  • رام سفید – این دستور غذا هم به رام روشن و هم رم تیره نیاز دارد و ما به شدت توصیه می کنیم از هر دو استفاده کنید.
  • لیکور پرتقال – همچنین می توانید از هر لیکور پرتقالی که در دست دارید مانند Orange Curaçao، Grand Marnier یا Cointreau استفاده کنید.
  • آب لیمو – البته تازه فشرده.
  • شربت بادام – یک شربت بادام غنی و مغزدار.
  • رام سیاه – شناور شدن در بالا
  • ایده های تزئینی – یک تکه آناناس، یک گیلاس، یک تکه لیموترش یا یک شاخه نعناع تازه یک تزیین عالی است.
  اتاق غذاخوری کریسمس 2023 | دانه های خردل خانم

بهترین ظروف شیشه ای برای سرو مای تای کلاسیک یک لیوان دوتایی قدیمی است. من همچنین از این کوکتل های طلایی برای نگه داشتن تکه های گیلاس و لیموترش برای تزئین استفاده کردم.

بهترین رام برای مای تای

رام تیره ای که در بالای مای تای شما شناور است، بخش بزرگی از طعم آن است. دو گزینه عالی برای این ماده وجود دارد.

رام قدیمی – رام آنیجو نیز نامیده می شود. فرآیند پیری طعم های پیچیده تر و غنی تری ایجاد می کند.

رام سیاه – رام تیره نیز نامیده می شود، رنگ تیره و طعمی دودی و غلیظ دارد. توجه: حتما از رم های ادویه دار خودداری کنید، زیرا ممکن است رنگ تیره نیز داشته باشند اما آن چیزی که برای این دستور می خواهید نیست.

جهت ها

  1. در یک شیکر با یخ، رام سفید، لیکور پرتقال، آبلیمو و ارگ را اضافه کنید. 10 تا 15 ثانیه تکان دهید.
  2. مخلوط را در یک لیوان پر از یخ صاف کنید.
  3. رم تیره را به آرامی به بالای نوشیدنی اضافه کنید. به طور طبیعی مانند یک شناور تاریک به سمت بالا شناور می شود.
  4. نوشیدنی خود را با یک شاخه نعناع تازه، یک تکه گیلاس ماراسکینو و لیموترش تزئین کنید. سایر تاپینگ های اختیاری یک ، آناناسی یا یک چتر کوچک هستند.

مای تای چه طعمی دارد؟

شاید شما یک مای تای در رستورانی می خوردید که خیلی شیرین بود یا یک رم پانچ معمولی (احتمالاً با آب پرتقال یا آب آناناس درست شده است). سعی کنید این مثال ها را از ذهن خود پاک کنید زیرا آنها دستورالعمل کلاسیک را منعکس نمی کنند. این کوکتل یک کوکتل متعادل، تازه و بر پایه رم است. این نوشیدنی ظریف و پیچیده است. طعم فندق، بادام، مرکبات و وانیل را خواهید چشید.

  10 آشپزخانه طراحی شده توسط Retrouvius با استفاده از مصالح ساختمانی احیا شده

داستان یک مای تای

گاهی اوقات تریدر ویک (ویکتور برگرون) را با خلق این نوشیدنی در بار تریدر ویک در دهه 1940 نسبت می دهند. در حالی که ممکن است این درست باشد، اساس این دستور پخت معروف توسط دان بیچ در بار بیچکامبر در دهه 1930 گذاشته شد.

در سال 2007، کافه در هتل مرچنت بلفاست شهرت یافت و در سال 2008 رکورد گینس را برای فروش گران‌ترین کوکتل ساخته شده به ثبت رساند: Mai Tai Trader Vic با قیمت 1475 دلار، با رام Wray & Nephew 17 ساله. دستور اصلی این رام را نشان می داد.

نکاتی برای ساخت

  • اگر آخرین بار آن را اضافه کنید، رام تیره به طور طبیعی در بالای نوشیدنی شما شناور می شود.
  • اگر می خواهید از یک رم فانتزی در این نوشیدنی استفاده کنید، رام تیره ای را که روی آن شناور است ارتقا دهید.
  • بهترین بستنی برای سرو در مای تای، یخ تراشیده شده است.

پیشنهادات ارائه

دستور العمل هایی که به خوبی با مای تای هماهنگ می شوند.

سوالات متداول

سوالات متداول

کوکتل مای تای از چیست؟

با رام، لیکور پرتقال، آب لیموترش تازه و ارگ مخلوط می شود.

مای تای از کجا می آید؟

گفته می شود که این نوشیدنی از کالیفرنیا می آید. در دهه 1940 توسط بارمن ویکتور جی. برگرون در Trader Vic معروف شد.

چگونه Orgeat را تلفظ می کنید؟

او-زهات

برای چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

یاد بگیرید که چگونه یک مای تای کلاسیک در خانه درست کنید.

بازده 1 کوکتل

آماده سازی 5 دقایق

دستورالعمل ها

  • در یک شیکر با یخ، رام سفید، لیکور پرتقال، آبلیمو و ارگ را اضافه کنید. 10 تا 15 ثانیه تکان دهید.

  • مخلوط را در یک لیوان پر از یخ صاف کنید.

  • رم تیره را به آرامی به بالای نوشیدنی اضافه کنید. به طور طبیعی مانند یک شناور تاریک به سمت بالا شناور می شود.

  • نوشیدنی خود را با یک شاخه نعناع تازه، یک تکه گیلاس ماراسکینو و لیموترش تزئین کنید. سایر تاپینگ های اختیاری یک ، آناناسی یا یک چتر کوچک هستند.

ملاحظات

  • اگر آخرین بار آن را اضافه کنید، رام تیره به طور طبیعی در بالای نوشیدنی شما شناور می شود.
  • اگر می خواهید از یک رم فانتزی در این نوشیدنی استفاده کنید، رام تیره ای را که روی آن شناور است ارتقا دهید.
  • بهترین بستنی برای سرو در مای تای، یخ تراشیده شده است.

تغذیه

مصرف تغذیه ای

مای تای

مقدار در هر وعده

٪ ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از Spoonacular محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه ای خود استفاده کنید.

منبع: https://abeautifulmess.com/mai-tai/