اینجا آشپزخانه ای است که به طور عاقلانه به دوره و مکان ساخت خانه (در قرن نوزدهم در لندن) اشاره می کند، در حالی که کاملاً مدرن است. متعلق به طراح کاشی و سرامیک سوفی کالفیلد و همسرش جیمز، مدیر صندوق است. دو معمار تام بریسکو، از بریسکو لوران، سال گذشته استخدام شدند تا آن را درخشان کنند، آن را به روز کنند و آن را شخصی کنند تا زندگی پرمشغله خود را با دو دختر جوان تطبیق دهد. ما میخواستیم در روشنترین قسمت خانه (اکستنشن) صندلی بیشتری داشته باشیم، ظاهر داخلی را از بیرون بهبود بخشیم و ارتباط بین بیرون و داخل را بهبود ببخشیم. این یک اتاق رو به شمال است و بسیار خاکستری بود، بنابراین میخواستیم خیلی گرمتر باشد.» سوفی میگوید.
هنگام طراحی آشپزخانه جدید، تام از آنچه قبلاً وجود داشت الهام گرفت: «بسیاری از طراحی از مشاهدات ما از قاببندی تاریخی پنجرهها و درهای خانه حاصل شد. ما به دنبال تقلید از ویژگی های توری نازک کاری آن با قاب چوبی خود بودیم. او می گوید، اما به جای تخریب و جایگزینی همه چیز، تام و مشتریانش مصمم بودند که ضایعات را به حداقل برسانند و «با آنچه که داشتیم کار کنند». “پروژه ما شامل بسیاری از تنظیمات و اقدامات کوچک است که یک کل جدید راحت را تولید می کند، بدون اینکه به جایگزینی عظیم متوسل شویم. »
برخی از نمونههایی از تلاشهای آگاهانه آنها برای نجات و استفاده مجدد: «ماسونری که برای بازسازی یک در برداشته میشود، تبدیل به آستانه جدید پنجره ورودی میشود. کفپوش چینی معیوب که ما نجات دادیم به باغ منتقل شد، جایی که مواد اولیه تراس باغ جدید شد.» علاوه بر این، چندین وسیله از آشپزخانه قدیمی حفظ و در طرح جدید نصب شدند، در حالی که کابینت های قدیمی منبعی برای پروژه های دیگر سازنده در لندن شدند. اگرچه تأثیر آنها محدود است، اما این اقدامات کوچک نمونه هایی از انتقال ضروری ما به سمت اقتصاد مادی دایره ای هستند.
در زیر، نتایج نوسازی متفکرانه و آگاهانه آنها را نشان می دهد.
عکاسی توسط Agnese Sanvito، توسط Brisco Loran.
منبع: https://www.remodelista.com/posts/kitchen-week-brisco-loran-caulfeild-house-kitchen/