گولش – یک آشفتگی زیبا

من که در غرب میانه بزرگ شدم، خاطرات واضحی از گولش دارم. این دستور غذای شام شب هفته بود که پدر و مادر دوستم درست کردند و یادم می آید که وقتی خواب بودم آن را در خانه آنها خوردم. اگر تا به حال گولش آمریکایی نخورده اید، کمی شبیه یک همبرگر کمکی خانگی ضخیم تر و شبیه خورش است. این خوشمزه، روستایی و بسیار راحت است.

درک من این است که گولش مجارستانی آنقدرها متفاوت نیست، اما این دستور پخت نسخه آمریکایی است که من در دوران رشد داشتم. تهیه آن آسان است و می توان آن را مطابق با ترجیحات خانواده شما تنظیم کرد.

مربوط: سپس سوپ همبرگر، فلفل شکم پر، یا تاتر تات کاسرول را امتحان کنید.

عناصر

  • روغن زیتون
  • پیاز
  • هویج
  • سیر
  • گوشت چرخ كرده
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • استاک مرغ
  • سس ووسترشر
  • چاشنی ایتالیایی
  • رشته فرنگی ماکارونی
  • پنیر – موزارلا یا چدار
  • پیازچه یا جعفری

جهت ها

پیاز و هویج را خرد کنید. سیر را خرد کنید. در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و پیاز، هویج و سیر را تفت دهید تا نرم شوند (2 تا 3 دقیقه).

از قابلمه بردارید. سپس در همان ماهیتابه گوشت چرخ کرده را بپزید تا رنگ صورتی باقی نماند. سپس سبزیجات را اضافه کنید.

گوجه فرنگی خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده، آب مرغ، سس ورسسترشر و چاشنی ایتالیایی را اضافه کنید. این مخلوط را به جوش بیاورید. نودل ها را اضافه کنید و تا زمانی که آل دنته شوند، حدود 10 دقیقه با درب ظرف بپزید.

  10 قطعه آسان: چراغ های آویز زیبا با کمتر از 200 دلار

نودل ها را چک کنید و اگر کارتان تمام شد، گولش را بچشید و نمک و فلفلی که نیاز دارید اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید و پنیر رنده شده را اضافه کنید. درست قبل از سرو با مقداری پیازچه تازه یا جعفری خرد شده تزئین کنید.

نکات و جایگزینی

  • می توانید به راحتی گوشت چرخ کرده را با گوشت چرخ کرده دیگری مانند بوقلمون یا مرغ جایگزین کنید تا این دستور کمی سبک شود.
  • اگر می خواهید کمی حرارت یا حرارت اضافه کنید، 1/4 قاشق چایخوری یا بیشتر از فلفل قرمز یا فلفل قرمز اضافه کنید.
  • می توانید به غیر از ماکارونی آرنجی از شکل های دیگر رشته استفاده کنید. با این حال، این ممکن است زمان پخت را تغییر دهد، زیرا می خواهید رشته ها در آبگوشت تا زمانی که آل دنته پخته شوند، بپزند. دستورالعمل بسته را برای زمان پخت بررسی کنید.
  • می توانید باقی مانده گولش را حداقل به مدت 3 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید.

دستور العمل های عالی تر

برای چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

یک خورش دلچسب و دلچسب شبیه به همبرگر کمکی خانگی

بازده 6

آماده سازی ده دقایق

پختن 15 دقایق

جمع 25 دقایق

دستورالعمل ها

  • پیاز و هویج را خرد کنید. سیر را خرد کنید.

  • در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و پیاز، هویج و سیر را تفت دهید تا نرم شوند (2 تا 3 دقیقه). از قابلمه بردارید.

  • سپس در همان ماهیتابه گوشت چرخ کرده را بپزید تا رنگ صورتی باقی نماند.

  • سپس سبزیجات را اضافه کنید.

  • گوجه فرنگی خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده، آب مرغ، سس ورسسترشر و چاشنی ایتالیایی را اضافه کنید. این مخلوط را به جوش بیاورید.

  • نودل ها را اضافه کنید و تا زمانی که آل دنته شوند، حدود 10 دقیقه با درب ظرف بپزید.

  • نودل ها را چک کنید و اگر کارتان تمام شد، گولش را بچشید و نمک و فلفلی که نیاز دارید اضافه کنید.

  • حرارت را خاموش کنید و پنیر رنده شده را اضافه کنید. درست قبل از سرو با مقداری پیازچه تازه یا جعفری خرد شده تزئین کنید.

ملاحظات

می توانید به راحتی گوشت چرخ کرده را با گوشت چرخ کرده دیگری مانند بوقلمون یا مرغ جایگزین کنید تا این دستور کمی سبک شود.
اگر می خواهید کمی حرارت یا حرارت اضافه کنید، 1/4 قاشق چایخوری یا بیشتر از فلفل قرمز یا فلفل قرمز اضافه کنید.
می توانید به غیر از ماکارونی آرنجی از شکل های دیگر رشته استفاده کنید. با این حال، این ممکن است زمان پخت را تغییر دهد، زیرا می خواهید رشته ها در آبگوشت تا زمانی که آل دنته پخته شوند، بپزند. دستورالعمل بسته را برای زمان پخت بررسی کنید.
می توانید باقی مانده گولش را حداقل به مدت 3 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید.

تغذیه

مصرف تغذیه ای

گولش

مقدار در هر وعده

٪ ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از Spoonacular محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه ای خود استفاده کنید.

منبع: https://abeautifulmess.com/goulash/