سس فلفل قرمز شیرین – یک ، زیبا

در حالی که خرید یک شیشه سس فلفل دلمه ای شیرین در فروشگاه ایرادی ندارد، چیزی که ممکن است ندانید این است که احتمالاً از قبل تمام مواد لازم برای تهیه آن را دارید. فقط با تعداد انگشت شماری از مواد، آماده سازی این سس فقط چند دقیقه طول می کشد و شما می توانید آن را مطابق با ترجیحات طعم شیرین یا تند خود سفارشی کنید!

سس فلفل دلمه ای شیرین به عنوان یک سس غوطه ور برای چیزهایی مانند اسپرینگ رول یا خرچنگ رانگون عالی است، اما من گاهی اوقات آن را در سیب زمینی سرخ کرده یا سایر دستور العمل ها (مانند این بسته بندی های کاهوی تایلندی) برای طعم بیشتر مخلوط می کنم.

مربوط: در مرحله بعد، طرز تهیه سس هویزین، سس شیرین و ترش یا سس سرخ شده را یاد بگیرید.

عناصر

  • اب
  • سرکه برنج
  • شکر سفید دانه ریز
  • زنجبیل آسیاب شده
  • پودر سیر
  • سس گوجه
  • سس سیر چیلی (سامبال اولک)
  • نشاسته ذرت

این سس به خودی خود یک رنگ قرمز/نارنجی روشن خواهد بود، اما اگر می خواهید آن را بیشتر رنگ کنید، می توانید یک یا دو قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید.

جهت ها

در یک قابلمه کوچک تا متوسط، آب، سرکه، شکر، زنجبیل، سیر، سس کچاپ و رب چیلی را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​رو به بالا هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

در یک فنجان یا کاسه کوچک، نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط کنید تا دوغاب شود. آن را در تابه بریزید و به پخت ادامه دهید تا سس شروع به غلیظ شدن کند و روی قاشق را بپوشاند.

  پله های یخ زده - دو سال بعد

از آتش بردارید. سس با سرد شدن بیشتر غلیظ می شود.

نکاتی برای ساخت

  • سس را حداقل به مدت دو هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر می خواهید از زنجبیل و سیر تازه استفاده کنید، می توانید؛ فقط قبل از اضافه ، به ماهیتابه، آن را ریز خرد کنید.
  • پس از پخته شدن سس را بچشید و برای حرارت بیشتر، سس سیر چیلی یا تکه های فلفل قرمز اضافی اضافه کنید.

طرز تهیه سس خانگی

برای چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

سس چیلی شیرین خانگی با 8 ماده در کمتر از 10 دقیقه تهیه می شود.

بازده 8

آماده سازی 5 دقایق

پختن 5 دقایق

جمع ده دقایق

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه کوچک تا متوسط، 1 فنجان آب، سرکه، شکر، زنجبیل، سیر، سس کچاپ و رب چیلی را اضافه کنید.

  • روی حرارت متوسط ​​رو به بالا هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

  • در یک فنجان یا کاسه کوچک، نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط کنید تا دوغاب شود.

  • آن را در تابه بریزید و به پخت ادامه دهید تا سس شروع به غلیظ شدن کند و روی قاشق را بپوشاند.

  • از آتش بردارید. سس با سرد شدن بیشتر غلیظ می شود.

ملاحظات

این سس به خودی خود یک رنگ قرمز/نارنجی روشن خواهد بود، اما اگر می خواهید آن را بیشتر رنگ کنید، می توانید یک یا دو قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید.
سس را حداقل به مدت دو هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
اگر می خواهید از زنجبیل و سیر تازه استفاده کنید، می توانید؛ فقط قبل از اضافه ، به ماهیتابه، آن را ریز خرد کنید.
پس از پخته شدن سس را بچشید و برای حرارت بیشتر، سس سیر چیلی یا تکه های فلفل قرمز اضافی اضافه کنید.

تغذیه

مصرف تغذیه ای

سس فلفل دلمه ای شیرین

مقدار در هر وعده

٪ ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از Spoonacular محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه ای خود استفاده کنید.

منبع: https://abeautifulmess.com/sweet-chili-sauce/

این گوشی دارای صفحه نمایش ۲.