سس هویسین – یک ، زیبا

خوشمزه و شیرین، این سس هویسین خانگی، ماده مخفی شما برای بسیاری از غذاهای الهام گرفته از آسیایی است. می توانید از هویسین به عنوان لعاب، سس سرخ شده، سس دیپینگ و غیره استفاده کنید!

در حالی که هیچ ایرادی در هوسین خریداری شده در فروشگاه وجود ندارد، ساختن آن به قدری آسان است که هرگز به عقب نخواهید رسید! این همچنین به شما این فرصت را می دهد که این سس را مطابق با ترجیحات خود سفارشی کنید.

مربوط: سپس سس سرخ کرده خانگی ما و سس های اسپرینگ رول آسان را امتحان کنید.

عناصر

  • سس سویا
  • ملاس
  • روغن کنجد
  • سرکه برنج
  • کره بادام زمینی
  • سیر
  • زنجبیل
  • سریراچا
  • نشاسته ذرت + آب

جهت ها

سیر را خرد کنید. زنجبیل را پوست بگیرید و برش دهید.

در یک قابلمه کوچک، روغن کنجد را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا کاملا معطر شود. سپس حرارت را کم کنید و سس سویا، ملاس، سرکه برنج، کره بادام زمینی و سیرراچا را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.

در یک کاسه یا لیوان کوچک، نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط کنید تا دوغاب ایجاد شود. آن را داخل سس بریزید و هم بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند (1-2 دقیقه). از روی آتش بردارید.

نکاتی برای ساخت

  • اگرچه من اغلب از کره بادام زمینی طبیعی برای این دستور استفاده می کنم، اما سنتی نیست. خمیر سویا ایده آل خواهد بود. اما این ماده‌ای نیست که من اغلب در خواربارفروشی‌هایی که در آن خرید می‌کنم می‌بینم، و چیزی نیست که من تمایل داشته باشم در دست داشته باشم. بنابراین اگر شما هم مثل من هستید، کره بادام زمینی طبیعی یا کره بادام جایگزین های عالی هستند.
  • اگر نمی توانید سس سویا بخورید، آمینوهای تاماری یا نارگیل جایگزین بسیار خوبی هستند.
  • من متوجه شدم که خرد ، سیر و زنجبیل به راحتی با رنده پنیر یا میکروپلان انجام می شود.
  • سس هویسین خانگی را حداقل به مدت یک هفته، اما احتمالاً بیشتر، در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
  اتاق غذاخوری کریسمس 2023 | دانه های خردل خانم

پیشنهادات ارائه

برای چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

سس هویسین خانگی خوش طعم و شیرین، لعاب، دیپ و موارد دیگر را عالی می سازد!

آماده سازی 5 دقایق

پختن 5 دقایق

جمع ده دقایق

دستورالعمل ها

  • سیر را خرد کنید. زنجبیل را پوست بگیرید و برش دهید.

  • در یک قابلمه کوچک، روغن کنجد را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا کاملا معطر شود.

  • سپس حرارت را کم کنید و سس سویا، ملاس، سرکه برنج، کره بادام زمینی و سیرراچا را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • در یک کاسه یا لیوان کوچک، نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط کنید تا دوغاب ایجاد شود.

  • آن را داخل سس بریزید و هم بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند (1-2 دقیقه). از روی آتش بردارید.

ملاحظات

اگرچه من اغلب از کره بادام زمینی طبیعی برای این دستور استفاده می کنم، اما سنتی نیست. خمیر سویا ایده آل خواهد بود. اما این ماده‌ای نیست که من اغلب در خواربارفروشی‌هایی که در آن خرید می‌کنم می‌بینم، و چیزی نیست که من تمایل داشته باشم در دست داشته باشم. بنابراین اگر شما هم مثل من هستید، کره بادام زمینی طبیعی یا کره بادام جایگزین های عالی هستند.
اگر نمی توانید سس سویا بخورید، آمینوهای تاماری یا نارگیل جایگزین بسیار خوبی هستند.
من متوجه شدم که خرد ، سیر و زنجبیل به راحتی با رنده پنیر یا میکروپلان انجام می شود.
سس هویسین خانگی را حداقل به مدت یک هفته، اما احتمالاً بیشتر، در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

تغذیه

مصرف تغذیه ای

سس hoisin

مقدار در هر وعده

٪ ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از Spoonacular محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه ای خود استفاده کنید.

منبع: https://abeautifulmess.com/hoisin-sauce/

تابلو فرش ماشینی طرح هیزم شکن 6.