کوکتل هوانوردی – یک ، زیبا

من بسیار هیجان زده هستم که امروز این دستور کوکتل هوانوردی را با شما به اشتراک بگذارم. این کوکتل کلاسیک بنفش روشن با جین، ، د ویولت، لیکور ماراسکینو و آب لیموی تازه فشرده ساخته شده است. این طعم پیچیده ای دارد که نزدیک ترین چیزی است که می توانم به یک بار فانتزی در خانه ایجاد کنم.

کوکتل های کلاسیک بیشتر: منهتن، مد قدیمی، گیملت، سایدکار، سازراک.

عناصر

  • جین – یک جین با کیفیت انتخاب کنید (من از هندریک استفاده کردم).
  • لیکور ماراسکینو – مثل لوکساردو.
  • ، بنفشه – لیکور گل. این عنصر کلیدی به نوشیدنی رنگ می دهد.
  • آب لیمو – تازه فشرده شده.
  • تزیین اختیاری – گیلاس ماراشینو، پوست لیمو.

بهترین انتخاب ظروف شیشه ای برای این کوکتل لیوان کوپه است.

دستورالعمل ها

با تهیه یک لیوان کوپه خنک شروع کنید. به سادگی آن را قبل از سرو کوکتل خود به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در فریزر قرار دهید. این مرحله اختیاری است

در یک شیکر پر از یخ، جین، لیکور ماراسکینو، لیکور بنفشه و آب لیموی تازه فشرده را با هم ترکیب کنید. به مدت 10-15 ثانیه تکان دهید تا یخ سرد شود.

داخل لیوان کوکتل خنک شده صاف کنید. با پوست گیلاس ماراسکینو یا پوست لیمو تزئین کنید.

  نکته سه شنبه: انتخاب فرش با اندازه مناسب برای اتاق خواب

Crème De Violette چیست؟

لیکور بنفشه در واقع از بنفشه تهیه می شود. با فرو بردن گلبرگ های بنفشه در براندی یا الکل خنثی دیگر برای چند روز درست می شود. عطر و طعم لیکور بنفشه شبیه آب نبات های بنفشه است: شیرین و گلدار.

تاریخ

کوکتل هوانوردی یک کوکتل کلاسیک از دوران پیش از ممنوعیت است. این اولین بار در آغاز قرن بیستم در کتاب هوگو انسلین “دستورات نوشیدنی های مخلوط” در سال 1916 ثبت شد. در آن زمان، هوگو انسلین مدیر بارمن در هتل والیک در نیویورک بود.

در دهه 1960، ماده اصلی نوشیدنی، لیکور ، د ویولت، از بازار ناپدید شد. در نتیجه، این دستور غذا برای مدتی محبوبیت خود را از دست داد. در دهه 1930، هری کرادوک یک نسخه بدون بنفش از هوانوردی را در کتاب معروف خود “کتاب کوکتل ساووی” گنجاند. متأسفانه، این نوشیدنی بنفش بیش از 40 سال است که ناپدید شده است.

در سال 2007، واردکننده Haus Alpenz شروع به واردات ، دو بنفشه Rothman & Winter از اتریش کرد. این در زمان مناسبی اتفاق می‌افتد، زیرا کوکتل‌های کلاسیک محبوبیت زیادی را تجربه می‌کنند. اکنون می توانید Aviation را در منوهای ایالات متحده و فراتر از آن پیدا کنید. در حال حاضر، The Bitter Truth و Giffard هم اکنون لیکورهای بنفشه را ارائه می دهند که برای این دستور غذا به خوبی کار می کنند.

نکاتی برای ساخت

  • این یک فرآیند حرفه ای برای تهیه یک لیوان کوکتل سرد است. به سادگی لیوان را قبل از استفاده به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در فریزر قرار دهید.
  • قبل از سرو، قسمت بیرونی پوست لیمو را روی این نوشیدنی فشار دهید تا جوهر لیمو برای طعم بیشتر آزاد شود.
  • برای این کوکتل از بهترین جین موجود در بار خانه خود استفاده کنید زیرا واقعاً می توانید طعم آن را بچشید.
  • اگر کوکتل های شیرین تری دوست دارید، سعی کنید 1/8 اونس شربت ساده اضافه کنید.
  کلبه هالی مک کولی در روزبنک، استرالیا: گشت در خانه

انواع

  • برای یک کوکتل رویال ویولت، مقداری شامپاین به ، د ویولت اضافه کنید.
  • اگر نمی توانید یک بطری لیکور بنفشه را بگیرید، می توانید این دستور را بدون آن درست کنید. هنوز هم خوشمزه است اما رنگ اسطوخودوسی متمایز را ندارد.

سوالات متداول

سوالات متداول

چرا به آن کوکتل هوانوردی می گویند؟

این کوکتل نام خود را مدیون رنگ بنفش کم رنگ و آبی آن است که آسمانی زیبا را به یاد می آورد. هوانوردی در روزهای اولیه هوانوردی ریشه دارد، زمانی که سفر با هواپیما یک لوکس بود که فقط افراد ثروتمند می توانستند از پس آن برآیند.

یک کوکتل هوانوردی شامل چه چیزی است؟

مواد تشکیل دهنده یک کوکتل هوانوردی عبارتند از جین، لیکور ماراسکینو، لیکور بنفشه و آب لیموترش تازه فشرده.

دستور العمل های بیشتر

برای چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

طرز تهیه کوکتل کلاسیک هوانوردی با استفاده از جین، لیکور ماراسکینو، ، د بنفشه و آب لیمو را بیاموزید.

بازده 1 کوکتل

آماده سازی 5 دقایق

دستورالعمل ها

  • با تهیه یک لیوان کوپه خنک شروع کنید. به سادگی آن را قبل از سرو کوکتل خود به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در فریزر قرار دهید. این مرحله اختیاری است.

  • در یک شیکر پر از یخ، جین، لیکور ماراسکینو، لیکور بنفشه و آب لیموی تازه فشرده را با هم ترکیب کنید. به مدت 10-15 ثانیه تکان دهید تا یخ سرد شود.

  • داخل لیوان کوکتل خنک شده صاف کنید. با پوست گیلاس ماراسکینو یا پوست لیمو تزئین کنید.

ملاحظات

  • این یک فرآیند حرفه ای برای تهیه یک لیوان کوکتل سرد است. به سادگی لیوان را قبل از استفاده به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در فریزر قرار دهید.
  • قبل از سرو، قسمت بیرونی پوست لیمو را روی این نوشیدنی فشار دهید تا جوهر لیمو برای طعم بیشتر آزاد شود.
  • برای این کوکتل از بهترین جین موجود در بار خانه خود استفاده کنید زیرا واقعاً می توانید طعم آن را بچشید.
  • اگر کوکتل های شیرین تر دوست دارید، سعی کنید 1/8 اونس اضافه کنید شربت ساده.

تغذیه

مصرف تغذیه ای

کوکتل هوانوردی

مقدار در هر وعده

٪ ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از Spoonacular محاسبه می شود. در صورت لزوم، توصیه می کنیم از محاسبات تغذیه ای خود استفاده کنید.

منبع: https://abeautifulmess.com/aviation-cocktail/